Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

Tudatosnak lenni…tudatosan élni…Mit is jelent ez?
Úgy is fogalmazhatunk, hogy a tudatosság az élet megélésének egy módja. Aki kiengedi kezéből saját életének kormánykerekét, előbb-utóbb azt tapasztalja, hogy körülményei nem a kedvező irányba haladnak, hiszen életét, a főnök, a szülő, a bankok és más kötelezettségek irányítják, illetve a kedvezőtlen piaci helyzet, egészségügyi gondok, párkapcsolati problémák, anyagi válság határozzák meg.
Minden élethelyzetből, amely látszólag kilátástalan is, van kiút, ha az ember úgy dönt, hogy mostantól ő irányítja az életét.
Mi ebben segítünk neked tréning és coaching technikák széles tárházával, hogy azt az életet élhesd, amit megálmodtál magadnak. 
Legyen szó akár egy sikeres üzleti karrierről, boldog párkapcsolatról, nyugodt és kiegyensúlyozott anyai létről.
Bármi is a cél, segítünk megvalósítani azt. 
A Starmind az első pillanattól kezdve biztosítja neked azt a megtartó bizalmi hálót, értő figyelmet, fix pontot, amire a mai modern világban nagy szükség van. 

Babai Noémi – life és business coach, tréner, 
Soós Tímea – life és business coach, tréner

szeptember 16, 2020

KurzusaimRólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top