Kérdése van? info@metime24.hu

Online edző, Fittdiéta alapítója, Hormonális Táplálkozási tanácsadó.

Dávid Krisztina vagyok, a Fittdiéta alapítója, mely privát személyi edzésekkel foglalkozik (jelenleg online formában) valamint táplálkozási tanácsadással.Személyi edzőként, valamint táplálkozási tanácsadóként dolgozom. A célom, hogy megszerettessem a sportot a hozzám fordulókkal (kortól és nemtől függetlenül), kikapcsolódásként éljék meg, feltöltődjenek, az életük részévé váljon a mozgás, csökkentsük vagy megszüntessük a mozgásszervi problémákat, a mozgásszegény életmódból adódó fájdalmakat, és természetesen elérjük a kívánt álom alakot is.
A táplálkozási tanácsadóként és hormonális táplálkozási tanácsadóként nem csak az a célom, hogy a fogyásban  tudjak segíteni, hanem az is, hogy a rossz táplálkozási és életmódbeli problémákból adódó hormonális, emésztőrendszeri betegségek tüneteit enyhíteni tudjuk. ( ide tartoznak a pajzsmirigy, pcos, inzulinrezisztencia, menstruáció kimaradása, puffadás, hasi diszkomfort stb )
Ezek közül sokban érintett voltam sajnos én is, így nem csak a tanultak alapján tudok segítséget nyújtani, hanem személyes tapasztalatom is van. A cikkeimben, posztjaimban mindig tabuk nélkül, őszintén beszélek ennek a nehézségeiről, lelki oldaláról is, illetve, hogy nekem és a hozzám fordulóknak végül mi segített.
Összességében elmondható, akár edzésről akár táplálkozás tanácsadásról beszélünk, hogy a célom, az, megtanítsam, hogyan tartható fenn hosszú távon az egészséges életmód hétköznapi emberek számára is, hogy ne menjen a lelki egyensúly, a család és a barátok rovására.

szeptember 16, 2020

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top