Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

Hiszem és vallom, hogy a 40 éves kor a legszebb időszak egy nő életében. De sajnos elmúltak azok a napok mikor   az óriási szénhidrátbombák vagy a nem megfelelő étrend ne okoznának egészségünkre és kinézetünkre káros hatásokat.

Miért van ez?

A válasz egyszerű:

Az étrendünknek már olyan makrotápanyagokat kell tartalmaznia, hogy támogatni tudja szervezetünk igényeit.

Mert szervezeted már nem úgy dolgozza fel ezeket a tápanyagokat, mint a 20-as és 30-as éveidben a hormonjaid változásai miatt, melyek befolyásolják az anyagcserédet!

 

 

40 éves korunkra ezeken a hormonális változásokon megyünk keresztül:

-Az anyagcsere lelassul, az izomtömeg lecsökken.

-A testzsír és a kortizol szintje nő, a hasi tájékon, csípőn és combokon megnő a zsír felhalmozódása.

-Nagyobb az inzulinrezisztenciának kialakulásának kockázata (vércukor ingadozás)

-Az emésztőenzimek csökkenek (gázt, puffadást, savas refluxot okozhat)

-A kollagén szintje csökken, mely nagyban elősegíti a bőr öregedését.

-A haj elvékonyodik, törékennyé válik.

-Csökken a csontok sűrűsége.

-Alacsonyabb az energiaszinted.

-Megnő a szívbetegségek, és autoimmun betegségek kockázata.

 

Vedd vissza az irányítást hormonjaid felett természetes módon! 40 éves kor felett már nem lehet olyan könnyen megúszni a múltbeli könnyed és szórakoztató életviteled miatti kialakult helyzetet! De a mostani helyzet visszafordítható, ha a helyes étrendet kezded el követni. Ez nem azt jelenti, hogy unalmas ételeket és csak salátát és csirkét ehetsz innentől kezdve. Sőt a társasági életed is ugyanolyan szórakoztató és diéta mentes lesz mint ezelőtt. Csupán okosabb, jól összeállított alapelvek szerint kell megtervezni a további lépéseket.

 

Ezzel a kurzussal mindezt elérheted:

-Hogyan változtass étrendeden, hogy a legjobb eredményt elérd

-Mik azok a szuperélelmiszerek, melyek visszaállítják szervezeted egészséges állapotát

-Mit fogyassz, hogy a  hormonok által belassult anyagcserédet begyorsítsd.

-Mely élelmiszerek segítek, hogy emésztési problémáid (puffadás, gázképződés, reflux) eltűnjenek.

-Megoldások az alacsony energiaszint ellen.

-A korai öregedés (bőr ráncosodás, haj elvékonyodása) visszafordítása konkrét javaslatokkal.

 

Ezt a kurzust ha megvásárolod örökre a tiéd, így bármikor visszatérhetsz hozzá, hogy felfrissítsd tudásod, vagy ha kell egy kis plusz motiváció!

 

 

 

Bemutatkozás:

Sziasztok!

Béres Judit vagyok ex-fitness model,  Hormonális táplálkozási tanácsadó, Mesteredző, Versenyfelkészítő edző

Viszonylag későn, 38 éves koromban kezdtem el az életmódváltást, mert nem tetszett a kép amit a tükörben láttam. Jelentős túlsúllyal és izületi problémákkal is küzdöttem akkoriban. A rákövetkező években életmódot váltottam, rendszeresen jártam edzőterembe és egészségesen táplálkoztam. Egyre jobban beleszerettem a fitness és az egészségtudatos életmód világába így közel 40 évesen ki szerettem volna próbálni magam mint fitness versenyző. Az első nemzetközi versenyemen az Arnold Classic-on hatalmas meglepetésként ezüst éremmel tértem haza. A következő 6 versenyszezonban folyamatosan indultam a legrangosabb hazai és nemzetközi versenyeken.

Az évek alatt a fitness világa igazi szerelemmé vált, hiszen 5-ször Magyar Bajnok, többször Arnold Classic ezüst érmes, és  Európa és Világbajnok dobogós vagyok. A versenyezés  mellett a következő években egyre jobban elmélyítettem tudásom mint hormonális táplálkozási tanácsadó, mesteredző és versenyfelkészítő edző. A szenvedélyem  immár a hivatásommá is vált.

Több száz hölgyet sikerült lefogyasztani és izmos csinos külsőt formálni életmódváltó programjaimmal, illetve nagyon sok versenyzőt készítettem fel, a legtöbben előkelő dobogós helyezéssel végeztek magyar és nemzetközi versenyeken is.

Gyere tarts velem kurzusaimmal! Hozd ki magadból életed legjobb formáját!

Tananyag

No curriculum found !

4BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top