Kérdése van? info@metime24.hu

40 éves korunkra ezeken a változásokon megyünk keresztül:

-Változások következtében eltérően alakul a szervezet inzulinérzékenysége, ami a vércukorszint jelentős ingadozásával járhat. Emiatt egyre többször fordulhat elő, hogy hirtelen rád tör a farkaséhség, vagy éppen megkívánsz valami édeset. Ez megnehezíti a kalóriabevitel kontrollálását. Nagyobb  az inzulinrezisztencia kialakulásának a kockázata.

-Egy átlagos, ülő munkát végző nő 50 éves korára 7-8 kiló izmot veszít a harmincas éveihez képest.

-A testzsír és a kortizol szintje nő, a hasi tájékon, csípőn, popsin és combokon megnövekszik a zsír felhalmozódása.

-A kollagén szintje csökken, mely nagyban elősegíti a bőr öregedését.

-Csökken a csontok sűrűsége.

-Megnő a szívbetegségek, és autoimmun betegségek kockázata.

-Gyakoribbak a hangulatingadozások, a hormonális változásoknak köszönhetően.

 

A kulcs az anyagcsere gyorsításban, és a tudatos táplálkozási rendszer kialakításában rejlik!

 

Miben lesz segítségedre ez  a kurzus:

-Segít megérteni a testedben lezajlódó folyamatokat.

-Megoldást kínál az anyagcsere lassulás ellen, konkrét javaslatokkal.

-Átfogó képet kapsz, milyen folyamatos változásokat tudsz beilleszteni az életmódodba, amit hosszú távon tudsz tartani, súlyingadozás nélkül.

-Részletesen átvesszük az élelmiszereket melyeket érdemes rendszeresen fogyasztani, magyarázattal, ok-okozati összefüggéssel.

-Komplex részletes edzéstervet kapsz, külön kezdők és haladók számára összeállítva. Ez segít, hogy elkerüld a korral járó izomveszteséget, ráadásul csinos és feszes lesz az alakod.

-Élelmiszerajánlók, tippek és receptek bőröd rugalmasságának megőrzésére.

-Receptek, melyek segítenek elérni célodat, könnyen és gyorsan elkészíthetőek. 

-Tippek a narancsbőr leküzdésére.

 

 

Az evés természetes. A hízás döntés kérdése. Tehát nem mindegy mit eszel, mikor és mennyit!

 

Ezzel a kurzussal  segítek neked elérni a saját kitűzött céljaidat!

 

Fontos tudni, hogy abban az esetben, amikor valaki egyik napról a másikra akarja megváltoztatni az életmódját, és egyszerre kezd el rendszeresen sportolni, cukor nélkül  kávét inni és  megpróbál  csak salátát vacsorázni , nagy valószínűséggel hamar fel fogja adni. Ugyan nem arról van szó, hogy nincs elég akaratereje, pusztán annyiról, hogy nem lehet hirtelen túlerőltetni az egészet, mert a szervezeted elfárad. A szokásokat meg lehet változtatni, de csak fokozatosan, kis lépésekben.

Ezzel a 21 leckével  végigvezetlek az életmódváltás útján, hogy életed legjobb formáját hozd ki magadból.

Ez a kurzus ha megvásárolod örökre a tiéd, bármikor visszatérhetsz, hogy felfrissítsd tudásod, vagy ha kell egy kis plusz motiváció ismét. 

 

A kulcs a kezedben lesz, hogy kihozd magadból a gyönyörű, vonzó sugárzó NŐT!

Gyere tarts velem!

 

Ha megvásárolod a kurzust, örökre a tiéd, így ha kell egy kis motiváció bármikor újra ismételheted!

 

Bemutatkozás:

Sziasztok!

Béres Judit vagyok ex-fitness model,  Hormonális táplálkozási tanácsadó, Mesteredző, Versenyfelkészítő edző

Viszonylag későn, 38 éves koromban kezdtem el az életmódváltást, mert nem tetszett a kép amit a tükörben láttam. Jelentős túlsúllyal és izületi problémákkal is küzdöttem akkoriban. A rákövetkező években életmódot váltottam, rendszeresen jártam edzőterembe és egészségesen táplálkoztam. Egyre jobban beleszerettem a fitness és az egészségtudatos életmód világába így közel 40 évesen ki szerettem volna próbálni magam mint fitness versenyző. Az első nemzetközi versenyemen az Arnold Classic-on hatalmas meglepetésként ezüst éremmel tértem haza. A következő 6 versenyszezonban folyamatosan indultam a legrangosabb hazai és nemzetközi versenyeken.

Az évek alatt a fitness világa igazi szerelemmé vált, hiszen 5-ször Magyar Bajnok, többször Arnold Classic ezüst érmes, és  Európa és Világbajnok dobogós vagyok.

A versenyezés  mellett a következő években egyre jobban elmélyítettem tudásom mint hormonális táplálkozási tanácsadó, mesteredző és versenyfelkészítő edző. A szenvedélyem  immár a hivatásommá is vált.

Több száz hölgyet sikerült lefogyasztani és izmos csinos külsőt formálni életmódváltó programjaimmal, illetve nagyon sok versenyzőt készítettem fel, a legtöbben előkelő dobogós helyezéssel végeztek magyar és nemzetközi versenyeken is.

Gyere tarts velem kurzusaimmal! Hozd ki magadból életed legjobb formáját!

Ha  több száz hölgynek sikerült segítségemmel, hidd el neked is fog!

Tananyag

A tanterv nem található!

47 BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top