Kérdése van? info@metime24.hu
Alapvetés, hogy minden nő egyedi és különleges.
Így az elsődleges szempont az, hogy ha eltérést is hallasz az itt ismertetett adatokból, akkor  figyelj és tanuld meg a Te párod igényeit és szükségleteit, de számos azonos sajátosság is felfedezhető. Lehetsz Te magas vagy alacsony, kék vagy zöld szemű. Nem ezen múlik.
A nők számára a szükségletek csúcsán a biztonság áll, így nem is kérdés, hogy a megbízhatóság az első és legfontosabb.
Ennek a  záloga az érzelmi ráhangolódás.
Fordulj felé,  és próbáld megérteni az érzéseit. A női hormonok, a félelmek mind hatással vannak a nőkre. Bemutatásra kerül, melyek is azok a viselkedésformák, amivel a férfi fel tudja magára hívni a figyelmet, és hogy miként is kell valójában ismerkedni.
Az udvarlás, avagy miként tudsz hipnotizálni egy nőt, mely akar tartós vagy futó kaland is lehet? Az intimitás, a női test felfedezésének művészete, a nő feje búbjától a talpáig való megismerése is hangsúlyt kap. 
Nem létezik konfliktusmentes kapcsolat. A konfliktuskezelés és a stresszes helyzetek tudatos kezelését megismerheted és elsajátíthatod, mely nélkülözhetetlen egy bizalmi viszonyban. A shoppingolás és a nők kérdéskör szintén egy rejtély a férfi nem számára, míg a nőknek maga az örömforrás. A női énidő, a barátnők és velük való viszonyrendszer megértése.
S ha mindezek mellett és együtt el tudod fogadni a választott NŐT, bemutatást nyer miként lehet holtomiglan, szeretetben együtt megöregedni..

Büszke lehetsz magadra!

Mert:

IDŐT ÉS ENERGIÁT FEKTETSZ ABBA, HOGY A NŐI LÉLEK MIBENLÉTÉT MEGÉRTSD, ÉS A SZÍVÉT MEGHÓDÍTSD.

EZ AZ ÚTMUTATÓ AZ UDVARLÁS FORTÉLYAIT TÁRJA FEL SZÁMODRA A MAI XXI. SZÁZADI NŐT BEMUTATVA,

NEM XXI. SZÁZADI MÓDSZEREKKEL.
A NAGY TITOK MÁR NEM TITOK. HA HISZED, HA NEM:

A KAPCSOLAT SIKERESSÉGE ÉS BUKÁSA A FÉRFIN MÚLIK. DE EZT NE TEHERKÉNT, HANEM ERÉNYKÉNT ÉLD MEG,

VAGYIS AZ IRÁNYÍTÁS, A TE KEZEDBEN VAN…

 

Ha megvásárolod a kurzust, örökre a tiéd, így ha kell egy kis motiváció bármikor újra ismételheted!
Bemutatkozás: Dr. Németh Eszter – jogász, igazságügyi mediátor (párkapcsolati és válási).

Az élő szeretet folyamatosan fejlődik. Bővül és összehúzódik, enyhül és elmélyül. Ha ezt több pár is megértené, akkor kevésbé esnének darabjaira a mai kapcsolatok. Eszter, aki igazságügyi mediátor és leendő gyermekjogi szakjogász, Balatonfüreden felkarolja a kiutat kereső párokat, hogy egyedül vagy együtt, de újból kivirágoztassák kapcsolatukat egymással és önmagukkal egyaránt. 

A jelenlegi válási adatokat ismerve tudjuk, hogy a bíróságokat nem gyógyításra tervezték. Egy válás tud békés lenni, de az esetek többségében mérgező. A válási iratok nem fogják meggyógyítani a mélyen gyökerezőfájdalmakat, amelyeket mindketten éreztek, ezért a peren kívüli megállapodás humánusabb és 70 százalékban eredményesebb.

Nőként vagy férfiként, gyermek esetén anyaként, apaként védekezve,  azon gondolkodsz magadban: „Hogyan jutottottál el ide? Ki voltál mindezek előtt? Hogyan veszítetted el önmagadat? Hol vannak a gyermekkori álmaid?„ Teljesítetted mindenki elvárásait, felelősséget vállaltál más boldogságáért. Most pedig azt érzed, hogy a lelked legeredményesebb és leghitelesebb hangja elnémult, belemerülve az életbe, a házasságba, és itt állsz…és még sem sikerült!

 

Megnyugtatlak, ezekkel az érzésekkel nem vagy egyedül.

A küldetésem az, hogy a párok újból felfedezzék egymás szeretetnyelvét vagy esetleges válás során saját maguk és a gyermeki lélek minél kevésbé sérüljön az eljárási folyamatok gyorsítása és érdekeik szem előtt tartása révén.

Elérhetőség – www.mediatorfured.hu

hello@mediatorfured.hu

Tananyag

A tanterv nem található!

2 BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top