Kérdése van? info@metime24.hu

Jogász, Igazságügyi Mediátor (párkapcsolati és válási), Prepare-enrich faciliator.

Az élő szeretet folyamatosan fejlődik. Bővül és összehúzódik, enyhül és elmélyül. Ha ezt több pár is megértené, akkor kevésbé esnének darabjaira a mai kapcsolatok. Eszter, aki igazságügyi mediátor és leendő gyermekjogi szakjogász, Balatonfüreden felkarolja a kiutat kereső párokat, hogy egyedül vagy együtt, de újból kivirágoztassák kapcsolatukat egymással és önmagukkal egyaránt. 

A jelenlegi válási adatokat ismerve tudjuk, hogy a bíróságokat nem gyógyításra tervezték. Egy válás tud békés lenni, de az esetek többségében mérgező. A válási iratok nem fogják meggyógyítani a mélyen gyökerezőfájdalmakat, amelyeket mindketten éreztek, ezért a peren kívüli megállapodás humánusabb és 70 százalékban eredményesebb.

Nőként vagy férfiként, gyermek esetén anyaként, apaként védekezve,  azon gondolkodsz magadban: „Hogyan jutottottál el ide? Ki voltál mindezek előtt? Hogyan veszítetted el önmagadat? Hol vannak a gyermekkori álmaid?„ Teljesítetted mindenki elvárásait, felelősséget vállaltál más boldogságáért. Most pedig azt érzed, hogy a lelked legeredményesebb és leghitelesebb hangja elnémult, belemerülve az életbe, a házasságba, és itt állsz…és még sem sikerült!

Megnyugtatlak, ezekkel az érzésekkel nem vagy egyedül. 

A küldetésem az, hogy a párok újból felfedezzék egymás szeretetnyelvét vagy esetleges válás során saját maguk és a gyermeki lélek minél kevésbé sérüljön az eljárási folyamatok gyorsítása és érdekeik szem előtt tartása révén. 

Közösen felállítunk egy edzéstervet, stimulálva a szeretet izomcsoportokat.  Ez az ütemterv világos lesz mindenki számára, és lépésről-lépésre megadja az irányt, amely egy megújult kapcsolatba fog ívelni. Prepare\enrich a világ vezetőszabványosított tesztprogramja révén, melyet munkám során alkalmazok, mintegy röntgen felvételként, feltérképezi a közöttük fellelhető szív és a lélek anatómiáját. A szerelemtérkép révén bebarangoljuk a kapcsolat erősségeit és gyengeségeit. Napi feladatokat kell elvégezni, és heti összehasonlításokat kell elérni. Ezek az értékelések feltárják a házasság, a kapcsolat azon  területeit, amelyek különös figyelmet igényelnek.

szeptember 29, 2020

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top