Kérdése van? info@metime24.hu

Szexuálterapeuta, EGÉSZség mentor

EGÉSZség tudat – ez a kifejezés, ami leginkább jellemez. Rétegek, melyek egymásra hatnak, és rakódnak. Összkép, és a darabjai – életünk darabjai… Melyek néha széthullnak, néha fájnak, néha kellemetlenek. Ugyanakkor, mégis csodálatosak! Nem csak a megélt pillanatok, de a széthullott darabok összeillesztése, egy EGÉSZ-szé formálása.

Egy transzformációs folyamat, melynek nem csak részese lehetsz, hanem maga, a középpontja. Mert mindennek, ami téged körülvesz, te vagy az Alfája és az Omegája, egyazon pillanatban. Így az, aki te vagy, ki ismerhetné jobban, mint te magad?!

Nem kínálok színes mázzal körbevont módszereket. Egy központi módszert vallok, az önvizsgálaton át vezetett önismeretet, és önfejlesztést.

Szexuálterapeutaként és EGÉSZség mentorként dolgozom. Egyéneknek és pároknak, egyaránt segítek, hogy megéljék a kiegyensúlyozott életminőséget. Azt gondolom, minden, amit ma problémaként élsz meg, nem más, mint egy útmutató, és egy lehetőség, a személyes fejlődésre. A test, a lélek, és a psziché egységet alkot. Amikor hiányt, zavart, problémát érzékelsz az egyik területen, kihat a másik két területre is, az idegrendszer és a hormonok összetett kommunikációja által.

Abban segítek az ügyfeleimnek, hogyan találjanak vissza, arra a bennük szunnyadó szenvedélyes és magabiztos nőre/férfira, akit ma a konfliktusok, a problémák, az elkerülések, az önbecsülés és a magabiztosság hiánya, félhomályba rejtett.

Az önismeret és az önfejlesztés módszerei által, nem csak átértékeled az életed, de megélheted a pozitív változást a legfontosabb életterületeken:

– a kommunikáció minősége változik, tisztább megértés és figyelem,

– az intimitás, a szexualitás megélése – a párkapcsolati egység; társ dinamika,

– testtudatos lét, melynek eleme a számodra megfelelő táplálkozás, mozgás, és életmód kialakítása,

– a gondolat– és érzelem világod helyes kezelése, melynek eredménye a konfliktusok, viták számának csökkenése, önmagad és egymás megértése, megbecsülése, szeretete.

Kapcsolat:

Lacsny Éva

szexuálterapeuta & EGÉSZség mentor

+3630/7160113

https://intimitascoaching.hu/

https://www.facebook.com/consultation.centre

november 9, 2020

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top