Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

  Ez az útmutató kívánom, hogy egy kedves kézikönyv legyen a számodra, ha még párválasztás előtt állsz és tudatosabban, önvédelemből akarsz hozzáállni a férfiakhoz vagy már épp elégszer csalódtál és nem kívánnál sorba állni újabb pofonért.

 

Hozzá tenném, és ezzel sok újat nem fogok elárulni, hogy nincsenek és nem is lesznek véletlen találkozásaid az életben. Amikor úgy nagyon tud fájni, akkor az az érzés egy burkolt segítség fájdalom köntösbe rejtve, – ha ezt még ebben a pillanatban nem is így éled meg, de hidd el, mindezek megerősítenek és bölcsebbé válsz általuk.

 

Ha ezekre tanításként tekintesz, akkor nem fogsz bent ragadni a negatív kapcsolatban, élethelyzetben és ezzel együtt világossá válik számodra, hogy mire is vágyik egy igazi férfi.

 

Miket is leplezek le neked? Feltárom az alábbiakat:

  • A férfiak 3 legnagyobb titkait
  • Válaszok miért nem szeretik a férfiak, ha a nő túl cserfes és érzelmes
  • 5 olyan hibára világítok rá, amit tipikusan a leggyakrabban elkövet egy nő a párkapcsolatban
  • Melyek azok a faktorok, amivel a legjobban ki tudjuk magunból ábrándítani a férfiakat
  • Miként lehet elkerülni azt, hogy ne váljál a kapcsolat áldozatául
  • Férfival való kommunikáció
  • Milyen tulajdonságok és ismeretek birtokába kell ahhoz kerülni, hogy a férfit megismerd, aki teljes más háttérrel, más értékrenddel rendelkezik.

 

Ha megvásárolod a kurzust, örökre a tiéd, így ha kell egy kis motiváció bármikor újra ismételheted!
Bemutatkozás:
Dr. Németh Eszter – jogász, igazságügyi mediátor (párkapcsolati és válási).

Az élő szeretet folyamatosan fejlődik. Bővül és összehúzódik, enyhül és elmélyül. Ha ezt több pár is megértené, akkor kevésbé esnének darabjaira a mai kapcsolatok. Eszter, aki igazságügyi mediátor és leendő gyermekjogi szakjogász, Balatonfüreden felkarolja a kiutat kereső párokat, hogy egyedül vagy együtt, de újból kivirágoztassák kapcsolatukat egymással és önmagukkal egyaránt. 

A jelenlegi válási adatokat ismerve tudjuk, hogy a bíróságokat nem gyógyításra tervezték. Egy válás tud békés lenni, de az esetek többségében mérgező. A válási iratok nem fogják meggyógyítani a mélyen gyökerezőfájdalmakat, amelyeket mindketten éreztek, ezért a peren kívüli megállapodás humánusabb és 70 százalékban eredményesebb.

Nőként vagy férfiként, gyermek esetén anyaként, apaként védekezve,  azon gondolkodsz magadban: „Hogyan jutottottál el ide? Ki voltál mindezek előtt? Hogyan veszítetted el önmagadat? Hol vannak a gyermekkori álmaid?„ Teljesítetted mindenki elvárásait, felelősséget vállaltál más boldogságáért. Most pedig azt érzed, hogy a lelked legeredményesebb és leghitelesebb hangja elnémult, belemerülve az életbe, a házasságba, és itt állsz…és még sem sikerült!

 

Megnyugtatlak, ezekkel az érzésekkel nem vagy egyedül.

A küldetésem az, hogy a párok újból felfedezzék egymás szeretetnyelvét vagy esetleges válás során saját maguk és a gyermeki lélek minél kevésbé sérüljön az eljárási folyamatok gyorsítása és érdekeik szem előtt tartása révén.

Elérhetőség – www.mediatorfured.hu

hello@mediatorfured.hu

 

Tananyag

No curriculum found !

2BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top