Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

Dietetikus

Kató Alexandra vagyok, a Pécsi Tudományegyetem végzős dietetikus hallgatója. Több, mint 10 éve foglalkozom az egészséges táplálkozás rejtelmeivel és sporttal is egyaránt, így kézenfekvő volt számomra a dietetikusi szakma választása. Korábban versenyszerűen úsztam és táncoltam, 9 éve pedig az edzőterem szerelmese vagyok. Pár évvel ezelőtt, amikor még nem volt ekkora divat a ,,mindenmentes” étkezés, már akkor próbálkoztam a hagyományos ételek ,,egészségesebb” változatát elkészíteni, azóta pedig csak bővült a recept táram, amit szeretnék Veled is megosztani. 

Úgy gondolom, hogy saját életünk alakulását, mi magunk tudjuk a legjobban befolyásolni és nem szabad hagyni, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek, a napok pedig elrepüljenek a fejünk fölött. Azért, hogy az életünk jobb legyen, elégedettek, boldogok és egészségesek legyünk, azért tennünk is kell. Mivel a betegségek kialakulását az életmód és a táplálkozás 80%-ban befolyásolja, így azt vallom, hogy helyes táplálkozással és életmód változtatással a betegségek gyógyíthatók és elkerülhetők. Bízom benne, hogy szaktudásommal hozzájárulhatok mindenkinek az egészségéhez, akik egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet szeretnének.

Gyere és tarts velem a kurzusaimon!

október 5, 2020

KurzusaimRólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top