Kérdése van? info@metime24.hu

Holisztikus – ÉS Funkcionális Táplálkozási Szakértő

Greff Brigitta vagyok, Holisztikus – és funkcionális táplálkozási szakértő, leendő Természetgyógyász. 

Ahogy a legtöbb esetben, engem is a saját személyes történetem vezetett el odáig, hogy kezembe vettem az egészségem és megszabadultam az egészségügyi kihívásaimtól, mint hormonális egyensúlytalanságok, ösztrogén dominancia, mellékvese kifáradás, pajzsmirigy alulműködés és PCOS.

Hosszú utat jártam be, számos képzést elvégeztem, itthoni és külföldi előadásokat hallgatva folyamatosan napra kész tudással szeretek rendelkezni és segíteni a hozzám fordulóknak. Kíváncsi természet vagyok, szeretem megérteni a dolgok működését és minden irányból megvizsgálni az adott problémát. A megértés és szervezetünk megismerésének fontosságát alkalmazom is, mivel úgy gondolom, ha megértjük a szervezetünk működését, sokkal könnyebben tudunk kialakítani egy egészséges életmódot is. A helyes táplálkozás és megfelelő spot mellett a lelki egyensúlyra is törekedni kell, mert így érhetünk el sikereket. 

Ha te is szeretnéd megismerni a szervezeted működését, akkor ne habozz, vágj bele a számodra szimpatikus kurzusaimba!

október 16, 2020

KurzusaimRólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top