Kérdése van? info@metime24.hu

Mindfulness és Meditációs tanár, Stresszoldó és Légzés tréner.

Az Kapcsolatok programsorozat® és a Tudatos Tervező™ és a Mindfulness Meditációk Mindennapra alkotója, stresszoldó és légzés tréner,  mindfulness és meditációs tanár. Több, mint 10 évvel ezelőtt a saját útját kezdte keresni, mert sikeres vezetői karrierje mellett azt érezte, hogy agyonnyomja a stressz, ami az egész életére negatív hatással volt. Elindult Indiába, ahol megtalálta a lelki békéjét, és azóta az a víziója, hogy minél több embernek megmutassa azt a belső utat, ami a stresszes állapotból a nyugalom és békével teli életbe, a csodák és a szinkronicitások világába vezet. Minden programja, tanfolyama, meditációja, alkotása ezt a célt szolgálja. Több, mint 2000 ember életére volt eddig pozitív hatással a munkássága.

Indiában Tony Robbins mentoraitól tanult és tanul folyamatosan. A saját élete is bizonyítja, hogy egy nyugodt és békés tudatossággal bármi elérhető az ember életében. 

Weboldalak:

www.galikklara.com

www.kurzus.galikklara.com

www.tudatostervezo.hu

szeptember 16, 2020

KurzusaimRólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top