Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

Tanító, Mentor, Kísérő

. Első sorban változásra inspiráló személy, valaki, aki maga is végig járta és járja az Utat. 

Leginkább nőkkel és párokkal dolgozom. Elköteleztem magam a fejlődés mellett, ami csak folyamatos változás mellett lehetséges, a véleményem szerint.

A külső és belső útkeresés együtt hozott számomra eredményt, és 13 éves önismereti utam tapasztalatát tudom átadni neked. Nem a válaszokat mondom ki helyetted, segítek, hogy te lásd meg a saját megoldásaid. Nem hiszem, hogy van egy univerzális igazság, ami mindenkire érvényes, egy módszer, ami mindenkire ráhúzható.

Az elmúlt 6 évben több, mint ezer emberrel dolgoztam együtt egyéni terápiák folyamán, több száz fő jár nálam csoportos foglalkozásokon, sok átalakulást kísértem végig. Egy éve nyitottam az online tanfolyamok irányába, már több témában készültek ingyenes anyagaim, kisebb tanfolyamok, és egészen nagy, átfogó tanfolyam anyagok is. Folyamatosan kapom onnan is a pozitív visszajelzéseket. 

Igazán büszke vagyok arra, amikor sikerül valakit ráébreszteni a saját teremtő erejére, arra, hogy képes tenni a vágyott változásért, és látni, ahogy átalakul az élete. 

Az egyik legnagyobb kincsünk az időnk, mivel ebből van a legkevesebb. Számomra hatalmas szabadságot jelent, hogy a világ bármely pontján tudok tanulni, fejlődni, gyógyulni, ha szeretné. A social media felületek, a videós tartalmak, online tanfolyamok bárhol, bárki számára elérhetőek, és bármikor saját tempóban végezhetőek. Nincs utazás, nincs időkorlát, nem kell várni, amíg egy tanfolyam elindul, nem kell alkalmazkodni. A témák sokszínűsége és bármikor visszakereshetősége szintén hatalmas előny, ami néhány éve még nem volt elérhető. Hiszem, hogy a tudás hatalom, mert akivé válsz általa, nem vehető el tőled. 

Köszönöm, hogy velem tartaszt! 

október 1, 2020

KurzusaimRólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top