Kérdése van? info@metime24.hu

Hormonális táplálkozási tanácsadó, Mesteredző, Versenyfelkészítő edző, Korrektív tréner,

Viszonylag későn, 38 éves koromban kezdtem el az életmódváltást, mert nem tetszett a kép amit a tükörben láttam. Jelentős túlsúllyal és izületi problémákkal is küzdöttem akkoriban. A rákövetkező években életmódot váltottam, rendszeresen jártam edzőterembe és egészségesen táplálkoztam. Egyre jobban beleszerettem a fitness és az egészségtudatos életmód világába így közel 40 évesen ki szerettem volna próbálni magam mint fitness versenyző. Az első nemzetközi versenyemen az Arnold Classic-on hatalmas meglepetésként ezüst éremmel tértem haza. A következő 6 versenyszezonban folyamatosan indultam a legrangosabb hazai és nemzetközi versenyeken.

Az évek alatt a fitness világa igazi szerelemmé vált, hiszen 5-ször Magyar Bajnok, többször Arnold Classic ezüst érmes, és  Európa és Világbajnok dobogós vagyok. A versenyezés  mellett a következő években egyre jobban elmélyítettem tudásom mint hormonális táplálkozási tanácsadó, mesteredző és versenyfelkészítő edző. A szenvedélyem  immár a hivatásommá is vált. Nagyon sok hölgyet sikerült lefogyasztani, izmos, csinos külsőt formálni életmódváltó programjaimmal, illetve nagyon sok versenyzőt készítettem fel, a legtöbben előkelő dobogós helyezéssel végeztek magyar és nemzetközi versenyeken is.

Gyere tarts velem kurzusaimmal! Hozd ki magadból életed legjobb formáját! 

október 11, 2020

KurzusaimRólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top