Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

Személyi edző, Író, Fitbobyyteam

Megvan az a kép, amikor egy kövér srác évről évre próbálkozik azzal, hogy lefogy végre, de szinte alig változik valamit?

Látszik rajta, hogy bántja a külseje, kerüli a tükröket, önbizalma sem olyan, amekkora lehetne, félelemmel, szégyenkezve öltözik át mások előtt, nem szívesen jár strandra, és valószínűleg utálja magát amiatt, ahogy kinéz?
Én ilyen kövér srác voltam, ezeket a sorokat magamról írtam…
 
Mióta komolyabban foglalkoztat a súlyom, (ez kb 20 évvel korábbra tehető) rengeteg csodadiétát és edzésmódszert próbáltam ki, hátha valamelyik tényleg segít, de valahogy nem volt átütő sikerem jó pár évig. Arról nem is beszélve, hogy szinte mindig többet szedtem fel, mint amennyit egy-egy  “csodadiéta” lefogyasztott rólam.

BÁNATOMBAN még többet ettem, mert az legalább pillanatnyi örömöt okozott, de cserébe még inkább hízott a fejem, a hasamról és a hátsó felemről nem is beszélve.

Viszont ma már boldogan mondhatom el, hogy nagyon jól érzem magam a bőrömben, élértem a célomat, fitt és energikusabb vagyok és kiváló az egészségem is!

Ez annak köszönhető, hogy megtaláltam azokat a módszereket, mellyekkel nem csak le lehet fogyni, hanem meg is lehet őrizni a súlyodat!

Katonaként bejártam a fél világot, többek között Afrikát is és megnyertem egy 42 kilométeres maratoni futóversenyt, mégis amire a legbüszkébb vagyok, hogy rengeteg embernek tudtam már segiteni, a honlapomon több beszámolót is olvashatsz és megtalálhatod az írói tevékenységemet is:
https://balint-janos.hu
Elérhetőségeim:
Instagram: http://instagram.com/balint.janos.edzo/
Facebook: https://www.facebook.com/szemelyiedzobudapesten
 

október 19, 2020

KurzusaimRólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top