Kérdése van? info@metime24.hu

Fontos észlelni az árulkodó tüneteket!

 

A cukorbetegség 10 legjellemzőbb tünete:

 

  • Az állandó szomjúságérzés, ami egy figyelmeztető jel is lehet és akár kiszáradáshoz is vezethet. Ha a glükóz szintje megemelkedik a vérben a vesék megpróbálják kiszűrni azt, és a glükóz elkezd ürülni a vizelettel, a fokozott vizelés pedig dehidratációhoz és állandó szomjúságérzéshez vezethet.
  • Állandó éhségérzet, amelyet már az inzulinrezisztencia esetén is észlelni lehet, hiszen a sejtek nem tudják tárolni a glükózt, nincs elegendő energia a szervezetben és éhségérzettel próbálja kompenzálni ezt.
  • Állandó gyengeség és fáradtság, amelyet a megnövekedett éhségérzet és a felborult anyagcserefolyamatok okoznak, mivel a szervezet nem képes kellő mennyiségben hasznosítani az energiát.
  • Hirtelen fogyás is kialakulhat, mert a sejtek nem képesek a glükóz megfelelő tárolására.
  • Túlzott ingerlékenység, melyet az alacsony energiaszint és a fokozott éhségérzet okoz.
  • Száraz bőr, az állandó szomjúság és a fokozott vizelés miatt, mivel a bőr is veszít víztartalmából, ezáltal kiszárad és viszket.
  • Homályos látást a magas glükóz szint miatti megduzzadt szemlencse okoz, mivel a szem erei rendkívül érzékenyek a magas vércukor szintre és a megduzzadt szemlencse alakja megváltozik, ezáltal homályos látást idéz elő
  • Lassan gyógyuló sebek és/vagy gyakori fertőzések, melyeket a lelassult immunválasz okoz.
  • Zsibbadó végtagok, amelyeket szintén a magas vércukor szint okoz, ugyanis megzavarja az idegek működését.

 

Ha a tünetek közül egy vagy több jellemző rád, vagy családtagodra/barátodra, akkor érdemes a vércukor szintet sűrűn megmérni és feljegyezni az értékeket.

 

12 + 1 ajándék leckét tartalmaz, mely életmódbeli tanácsokkal lát el. Akár nálad, akár családtagodnál vagy barátodnál derült ki a betegség, mindenkinek megfelelő útmutatást ad.

 

Ezzel az anyaggal a kezedben, nem lesz gond többé a cukorbaj!

Ne késlekedj, tartsd velem ezzel a kurzussal még ma, és tegyél ellene!

 

Ha megvásárolod a kurzust, örökre a tiéd, így ha kell egy kis motiváció bármikor újra ismételheted!

 

Bemutatkozás:

Kató Alexandra vagyok, a Pécsi Tudományegyetem végzős dietetikus hallgatója. Több, mint 10 éve foglalkozom az egészséges táplálkozás rejtelmeivel és sporttal is egyaránt, így kézenfekvő volt számomra a dietetikusi szakma választása. Korábban versenyszerűen úsztam és táncoltam, 9 éve pedig az edzőterem szerelmese vagyok. Pár évvel ezelőtt, amikor még nem volt ekkora divat a ,,mindenmentes” étkezés, már akkor próbálkoztam a hagyományos ételek ,,egészségesebb” változatát elkészíteni, azóta pedig csak bővült a recept táram, amit szeretnék Veled is megosztani.

Úgy gondolom, hogy saját életünk alakulását, mi magunk tudjuk a legjobban befolyásolni és nem szabad hagyni, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek, a napok pedig elrepüljenek a fejünk fölött. Azért, hogy az életünk jobb legyen, elégedettek, boldogok és egészségesek legyünk, azért tennünk is kell. Mivel a betegségek kialakulását az életmód és a táplálkozás 80%-ban befolyásolja, így azt vallom, hogy helyes táplálkozással és életmód változtatással a betegségek gyógyíthatók és elkerülhetők. Bízom benne, hogy szaktudásommal hozzájárulhatok mindenkinek az egészségéhez, akik egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet szeretnének.

Gyere és tarts velem a kurzusaimon!

 

 

Tananyag

A tanterv nem található!

4 BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top