Kérdése van? info@metime24.hu

Sokszor a nők, ha észlelnek magunkon különböző tüneteket, nem is gondolják, hogy a probléma hátterében komolyabb probléma is állhat.

 

Ilyen tünetek lehetnek pl.: az állandó fáradtság, kimerültség, memória zavarok, rendszertelen ciklus, erősen görcsös menstruáció, petefészek ciszták, immunrendszer gyengülése, gyulladás a szervezetben, székrekedés és hasmenés váltakozása stb.

 

Ilyen tüneteket okozhat az endometriózis, amiről manapság még igen keveset tudnak a szakemberek.

 

Az endometriózis a méhnyálkahártya méhen kívül tartózkodását jelenti, ami a hasüregen belül bárhol megjelenhet. A hormonális változások ugyanúgy hatással vannak rá. Minden hónapban felépülnek és vérzés formájában lelökődnek, de nem a méhben! Nincs lehetősége távozni a szervezetből Ezek a fent említett tüneteket okozhatják. A tünetek esetén azonnal orvoshoz fordulunk, aki csak tüneti kezelést végez és nem néz be a ,,függöny mögé”!

 

A tüneti kezelés pedig nem szünteti meg az eredeti problémát, ezért minden esetben fontos a hátteret is megvizsgálni!

 

A saját testünk a saját felelősségünk!

 

Fontos tudni, hogy nincs reménytelen eset, mindenki gyógyítható, és szinte mindig van természetes megoldás! Ez a kurzus ebben segít Neked!

 

10 + 1 leckét tartalmaz, mely segít helyrebillenteni a hormonrendszered és ezzel együtt a nőiességed is!

 

Ha megvásárolod a kurzust, örökre a tiéd, így ha kell egy kis motiváció bármikor újra ismételheted!

 

Bemutatkozás:

Kató Alexandra vagyok, a Pécsi Tudományegyetem végzős dietetikus hallgatója. Több, mint 10 éve foglalkozom az egészséges táplálkozás rejtelmeivel és sporttal is egyaránt, így kézenfekvő volt számomra a dietetikusi szakma választása. Korábban versenyszerűen úsztam és táncoltam, 9 éve pedig az edzőterem szerelmese vagyok. Pár évvel ezelőtt, amikor még nem volt ekkora divat a ,,mindenmentes” étkezés, már akkor próbálkoztam a hagyományos ételek ,,egészségesebb” változatát elkészíteni, azóta pedig csak bővült a recept táram, amit szeretnék Veled is megosztani.

Úgy gondolom, hogy saját életünk alakulását, mi magunk tudjuk a legjobban befolyásolni és nem szabad hagyni, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek, a napok pedig elrepüljenek a fejünk fölött. Azért, hogy az életünk jobb legyen, elégedettek, boldogok és egészségesek legyünk, azért tennünk is kell. Mivel a betegségek kialakulását az életmód és a táplálkozás 80%-ban befolyásolja, így azt vallom, hogy helyes táplálkozással és életmód változtatással a betegségek gyógyíthatók és elkerülhetők. Bízom benne, hogy szaktudásommal hozzájárulhatok mindenkinek az egészségéhez, akik egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet szeretnének.

Gyere és tarts velem a kurzusaimon!

 

Tananyag

A tanterv nem található!

1 BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top