Kérdése van? info@metime24.hu

Hogy csak egy példát említsek, nem mindegy az sem, hogy a glutént mikor vezetjük be.

 

Anyatejjel és tápszerrel táplált babáknál, eltérő ennek az időpontja.

Mai tudományos álláspont szerint, az sem jó, ha túl korán és az sem jó, ha túl későn vezetjük be, ugyanis mindkét esetben kialakulhat gluténérzékenység (vagy más néven cöliákia), amely egy életen át tartó diétára kényszeríti gyermekünket. 

 

 

Ha megvásárolod ezt a kurzust:

 

  • Bármikor visszanézheted, ott lesz számodra, mint egy mankó és folyamatos segítséget nyújt Neked és Kisbabádnak egyaránt!
  • Minden egyes élelmiszeren végig megyünk gyermeked fejlődése alatt, így nem fog kimaradni egyetlen élelmiszer sem!
  • Időrendi sorrendben haladunk a születéstől fogva egészen 1 éves korig!
  • 1 éves kor után már minden élelmiszert biztonsággal ehet majd Kisbabád!
  • A kurzus 12 blokkos anyagot tartalmaz és ajándékba kapsz + 1 receptes blokkot, amely 10 könnyedén elkészíthető babapüré receptet tartalmaz képekkel együtt, így nem kell gondolkoznod, mit mivel adj gyermekednek!

 

Én segítek Neked ezzel a kurzussal, hogy Kisbabád a lehető legjobb táplálásban részesüljön és a legegészségesebb kisbaba lehessen!

 

Kezdjük el még ma és tartsatok Velem!

 

Ha megvásárolod a kurzust, örökre a tiéd, így ha kell egy kis motiváció bármikor újra ismételheted!

 

Bemutatkozás:

Kató Alexandra vagyok, a Pécsi Tudományegyetem végzős dietetikus hallgatója. Több, mint 10 éve foglalkozom az egészséges táplálkozás rejtelmeivel és sporttal is egyaránt, így kézenfekvő volt számomra a dietetikusi szakma választása. Korábban versenyszerűen úsztam és táncoltam, 9 éve pedig az edzőterem szerelmese vagyok. Pár évvel ezelőtt, amikor még nem volt ekkora divat a ,,mindenmentes” étkezés, már akkor próbálkoztam a hagyományos ételek ,,egészségesebb” változatát elkészíteni, azóta pedig csak bővült a recept táram, amit szeretnék Veled is megosztani.

Úgy gondolom, hogy saját életünk alakulását, mi magunk tudjuk a legjobban befolyásolni és nem szabad hagyni, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek, a napok pedig elrepüljenek a fejünk fölött. Azért, hogy az életünk jobb legyen, elégedettek, boldogok és egészségesek legyünk, azért tennünk is kell. Mivel a betegségek kialakulását az életmód és a táplálkozás 80%-ban befolyásolja, így azt vallom, hogy helyes táplálkozással és életmód változtatással a betegségek gyógyíthatók és elkerülhetők. Bízom benne, hogy szaktudásommal hozzájárulhatok mindenkinek az egészségéhez, akik egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet szeretnének.

Gyere és tarts velem a kurzusaimon!

 

 

Tananyag

A tanterv nem található!

2 BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top