Kérdése van? info@metime24.hu

Ebben a kurzusban arra szeretnélek rávilágítani, hogy milyen is egy boldog párkapcsolat, hogy megtudjad különböztetni, hogy te most hol tartasz.

 

Illetve, hogy mi is valójában az életed célja. Továbbá válaszokat kapsz, hogy mire van szüksége egy férfinak, és mit szeretne egy nő megkapni a kapcsolatban. Ez egy kis útmutató hogyan nyerd el a választottad szívét, vagy éppen, hogyan hozd rendbe a kiüresedett kapcsolatodat. Hogyan keresd és találd meg önmagadat. Tudd, hogy ki vagy valójában, és mit akarsz, mert enélkül nem fogod tudni azt sem, hogy mit akarsz a saját párkapcsolatban. Bármikor, bármelyik nap tökéletes arra, hogy szembe nézz önmagaddal és változtass. Ne állíts fel falakat, korlátokat, kifogásokat. Nem fog senki segíteni neked, csak te tudod magadat kihúzni a rossz dolgok alól, amik lehúznak, amik nem építenek, csak rombolnak. A feladat fel van adva, figyeld magad körül a változást , engedd be az életedbe a belső hangodat, figyeld mit gondolsz, mit érzel.

Minden, ami most körbe vesz, az az eddigi döntéseid következménye.

Az élet nagyon rövid, vétek egy olyan kapcsolatban élni, ami nem boldogít. Az élet értelme a fejlődés.

Ez a kapcsolati szintekre is érvényes. Ahogy kilépsz egy nem működő kapcsolatból jön egy másik, amiben újra megtanulsz dolgokat, minden olyan gondolkodásmódot le kell csatolni magadról, ami távol tart attól, amire lelkünk mélyén vágyunk. Ha befogadod a változást és megadod a lehetőséget valami új kezdetre ami ismeretlen, félelmetes, akkor a legjobb dolgok fognak veled szembe jönni. Figyelj arra, hogy ne ragadj bele a múltba csak a jövő felé fókuszálj! Mindig van választásod, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel?

 

Csak aki keres, annak rajzolódik ki az út.

Csak aki kér, az kap lehetőséget.

Csak aki kérdez, annak érkezik a válasz.

Csak aki dönt és lép, annak nyílik az ajtó.

Tarts velem és tedd meg a kezdő lépést.

 

Ha megvásárolod a kurzust, örökre a tiéd, így ha kell egy kis motiváció bármikor újra ismételheted!

Tananyag

A tanterv nem található!

3 BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top