Kérdése van? info@metime24.hu

Ez a kurzus lehetőséget ad neked, hogy szembesülj a jelenlegi helyzeteddel. Sokan azt gondolják, hogy a rossz hangulatért, párkapcsolatért valaki vagy valami a felelős. A kiégés-kiüresedés azonban egy olyan benső állapot, ami hosszú távon kihat az életedre, komoly testi-lelki-mentális tüneteket okoz, mint a depresszió, és pánik betegség.

A kurzusban segítséget kapsz, hogy hogyan ismerd fel a kiégés tüneteit, hogyan változtass, hogyan lépj ki mindabból a téged körülvevő környezetből, párkapcsolatból, ami idáig vezetett.

Mindannyian átéltünk ehhez hasonló állapotot. A különbség az, hogy ebben milyen hosszan maradunk benne, és milyen a megküzdési technikánk……

A kiégés teszttel megnézheted, hogy hol állsz jelenleg. Ne feledd, hogy a kellő lépéseket csak te tudod megtenni, mi csak tanácsokkal szolgálhatunk. A mostani helyzeted mutatja meg az eddigi döntéseid következményeit.

A jó hírem, hogy mindig van lehetőséged változtatni, lépni, másképpen dönteni.

Ha felismerted magadat a kurzusban, és kiégéssel küszködsz, akkor azt is fel kell ismerned, hogy ahogyan eddig működtél, az nem jó irány. Valamin vagy valamiken változtatnod kell, hogy ne szaladj bele újra ugyanabba a hibába. Ne éld le az életedet egy olyan munkahelyen ahova utálsz bemenni, vagy nincs kihívás. Ne maradj benne egy olyan kapcsolatban, ami nem emel, csak kivesz. Fordíts magadra időt, energiát, hogy újra erőre kapj és kihúz téged ebből a helyzetből. Találj új célokat, kezdj el tanulni, vágj bele az ismeretlenbe, ígérem, csak olyan dolgok jönnek szembe veled, amik feltöltenek téged. Tanulj meg újra mosolyogni, és hallgatni a belső hangodra. Ez nagyon nagy munka. Amíg nem merülsz saját mélységedbe, hogy megtaláld a benned lévő életnek a lehetőségeit, mindössze egy lehetőség vagy, egy meg nem valósított álom.

 

Olyan tippeket nyújtok, amivel megváltoztathatod szemléletedet és kiléphetsz a malomkerékből.

 

Vagy benne is maradhatsz egy monoton életben. Számtalan út és lehetőség vár rád, új kalandokkal, barátokkal. A legnehezebb dolog a világon leszokni az eddigi önmagunkról, és rászokni az új önmagunkra.

 

Az életenergia, amivel a kiüresedésedet feltudod tölteni, a mozgásban, jó cselekedetekben, tettekben, kalandban, alkotásban, változásban, szerelemben, álmokban, célokban, megvalósításban, kreativitásban, változásban, önismeretben van.

 

Ne félj az ismeretlentől!

Kezd új életet mostantól!

 

Ha megvásárolod a kurzust, örökre a tiéd, így ha kell egy kis motiváció bármikor újra ismételheted!

Tananyag

A tanterv nem található!

1 BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top