Kérdése van? info@metime24.hu

Ez a kurzus azt a célt hivatott szolgálni, hogy megismerd azokat az alapelveket, amikkel legyőzheted a szorongást, és ezáltal gyorsan visszatérj a belső egyensúlyhoz, hiszen csak ebből a békés belső állapotból tudsz egy boldog életet teremteni magadnak.

 

 

Vess egy pillantást arra, milyen utazás áll előtted!

 

 

TARTALOMJEGYZÉK:

 

  1. Miért fontos azonnal feloldani a szorongást?
  2. Mi a szorongás és mit jelent számunkra?
  3. A szorongás típusai, következményei
  4. Hogyan ismerem fel, ha szorongok? Mit tegyek, ha felismertem? MEDITÁCIÓVAL!
  5. Természetes és gyors megoldások
  6. Hatékony gyakorlatok szorongás esetére.Csodálatos utazást kívánok a belső békéd felé vezető úton!

 

Ha megvásárolod a kurzust, örökre a tiéd, így ha kell egy kis motiváció bármikor újra ismételheted!

 

Bemutatkozás:

 

Gálik Klára a Kapcsolatok programsorozat® és a Tudatos Tervező™ és a Mindfulness Meditációk Mindennapra alkotója, stresszoldó és légzés tréner,  mindfulness és meditációs tanár. Több, mint 10 évvel ezelőtt a saját útját kezdte keresni, mert sikeres vezetői karrierje mellett azt érezte, hogy agyonnyomja a stressz, ami az egész életére negatív hatással volt. Elindult Indiába, ahol megtalálta a lelki békéjét, és azóta az a víziója, hogy minél több embernek megmutassa azt a belső utat, ami a stresszes állapotból a nyugalom és békével teli életbe, a csodák és a szinkronicitások világába vezet. Minden programja, tanfolyama, meditációja, alkotása ezt a célt szolgálja. Több, mint 2000 ember életére volt eddig pozitív hatással a munkássága.

Indiában Tony Robbins mentoraitól tanult és tanul folyamatosan. A saját élete is bizonyítja, hogy egy nyugodt és békés tudatossággal bármi elérhető az ember életében.

Tananyag

A tanterv nem található!
3 BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top