Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

Ez a kurzus azt a célt hivatott szolgálni, hogy megismerd azokat az alapelveket, amikkel a kezedbe veheted a sorsod, és ezáltal ne kelljen várni senkire és semmire, hogy boldog és sikeres lehess!

 

Vess egy pillantást arra, hogy milyen utazás áll előtted!

 

 

TARTALOMJEGYZÉK:

  1. Megérdemled a boldogságot
  2. Azt teremted meg, aki te vagy
  3. Változtasd meg az energiádat!
  4. Mit jelent számodra a boldogság?
  5. A kiteljesedés akadályai
  6. Légy boldog minden életterületen!
  7. Engedd meg magadnak, hogy jól érezd magad!
  8. Hogyan teremts csodákat az életedbe?
  9. Boldog emberek szokásai
  10. Tervezd meg a vágyott életed!

 

Ha megvásárolod a kurzust, örökre a tiéd, így ha kell egy kis motiváció bármikor újra ismételheted!

 

Bemutatkozás:

Gálik Klára a Kapcsolatok programsorozat® és a Tudatos Tervező™ és a Mindfulness Meditációk Mindennapra alkotója, stresszoldó és légzés tréner,  mindfulness és meditációs tanár. Több, mint 10 évvel ezelőtt a saját útját kezdte keresni, mert sikeres vezetői karrierje mellett azt érezte, hogy agyonnyomja a stressz, ami az egész életére negatív hatással volt. Elindult Indiába, ahol megtalálta a lelki békéjét, és azóta az a víziója, hogy minél több embernek megmutassa azt a belső utat, ami a stresszes állapotból a nyugalom és békével teli életbe, a csodák és a szinkronicitások világába vezet. Minden programja, tanfolyama, meditációja, alkotása ezt a célt szolgálja. Több, mint 2000 ember életére volt eddig pozitív hatással a munkássága.

Indiában Tony Robbins mentoraitól tanult és tanul folyamatosan. A saját élete is bizonyítja, hogy egy nyugodt és békés tudatossággal bármi elérhető az ember életében.

 

Tananyag

No curriculum found !

4BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top