Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

 Ülőmunkát végzel, vagy sokat állsz a munkahelyeden, vagy esetleg sportolsz, de mindig elmarad a nyújtás? 

 A mozgásszegény életmód, a rengeteg ülés, nagyon rossz hatással van a testedre. Bizonyos izmaid megrövidülnek, ennek ellensúlyozására pedig olyanok nyúlnak meg, amiknek nem szabadna. Így alakul ki a testedben az izom diszbalansz, melynek következménye a rossz tartás, és az ezzel járó hát-, csípő- vagy térdfájás.

 

Ha rendszeres sportolóként, a mozgás végeztével elhanyagolod a nyújtást, szintén rövidülnek az izmaid, kisebb lesz a mozgástartományuk, így könnyebben sérülhetnek is.

 

 Egyszerű, de nagyon hatásos gyakorlatokat mutatok, amelyeket otthon is tudsz végezni. Apró lépésekkel kerülj közelebb a szép, egyensúlyban lévő testedhez, vagy akár a spárgádhoz!

 

A saját szintedhez mérten tudsz haladni, egészen kezdő szinttől a haladóig. Igényeid szerint végezheted az alapnyújtásokat, de gyakorolhatsz velem akár a spárgára is.

 Szeretettel várlak a kurzusomra!

 

Sziasztok!  Sátor Kata Móni vagyok stretching oktató!

Szeretném neked megmutatni hogyan válhatsz magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá, lazábbá. Hogyan teheted az izmaidat terhelhetőbbé, és kevésbé sérülékennyé.
Gondoltad volna hogy mindez a stretchinggel, azaz a nyújtással elérhető?!
Egész életemben sportoltam, azonban az edzéseim az erősítésre épültek.
Pár éve tudatosan kiegészítettem az erősítő gyakorlatokat speciális nyújtás elemekkel.
Azóta vált teljessé a sporttevékenységem, és kerültem egyensúlyba önmagammal.
Ha megszeretnéd ismerni a módszerem várlak szeretettel a kurzusaimon.

 

Ha megvásárolod a kurzust, örökre a tiéd, így ha kell egy kis motiváció bármikor újra ismételheted!

Tananyag

No curriculum found !

4BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top