Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

Boldogtalan vagy a kapcsolatodban, de mégsem váltasz?

Tovább lépnél, de nem hiszed, hogy jön jobb?

Félsz az egyedülléttől?

Tudod, hogy függsz a párodtól, de nem érzel erőt, hogy kiszabadítsd magad?

Sosem éltél egyedül, így félsz, hogyan állnád meg a helyed pár nélkül?

 

Sajnos a megszokás, a kényelem nagy úr. Az ismerős rossz mindig biztonságosabb, mint az ismeretlen jó. De ne hazudj magadnak! Az életed azért van, hogy örömet lelj benne, hogy a megfelelő emberrel oszd meg, hogy igazán boldog legyél. Hiszem, hogy ennek első lépése, hogy megtanulunk egyedül is jól lenni. Ha te már egyedül is kerek egész vagy, könnyebben találd rád a megfelelő TÁRS. Ne érd ebe kevesebbel!

 

Ne mondj igent egy olyan életre, amiben nem te vagy a főszereplő.

 

Ezt a tanfolyamot azért alkottam meg, hogy ráláss, milyen tényezők hatnak rád, akár tudattalanul is, amik benn tartanak egy függőségében, egy méltatlan kapcsolatban, milyen korlátok vannak benned. Segítek felvázolni egy jövőképet, amiben önmagad lehetsz, szabadon, függetlenül másoktól. gyakorlati inspirációval is szolgálok. Az energetikai oldások segítenek neked abban, hogy a kezdő lépést meg tedd egy új, izgalmas, vágyott jövő felé, amiben lehetsz EGYEDÜL IS BOLDOG!

 

Ha megvásárolod a kurzust, örökre a tiéd, így ha kell egy kis motiváció bármikor újra ismételheted!

 

Bemutatkozás:

Dobi Dia

Tanító, mentor, kísérő vagyok. Első sorban változásra inspiráló személy, valaki, aki maga is végig járta és járja az Utat. 

Leginkább nőkkel és párokkal dolgozom. Elköteleztem magam a fejlődés mellett, ami csak folyamatos változás mellett lehetséges, a véleményem szerint.

A külső és belső útkeresés együtt hozott számomra eredményt, és 13 éves önismereti utam tapasztalatát tudom átadni neked. Nem a válaszokat mondom ki helyetted, segítek, hogy te lásd meg a saját megoldásaid. Nem hiszem, hogy van egy univerzális igazság, ami mindenkire érvényes, egy módszer, ami mindenkire ráhúzható.

Az elmúlt 6 évben több, mint ezer emberrel dolgoztam együtt egyéni terápiák folyamán, több száz fő jár nálam csoportos foglalkozásokon, sok átalakulást kísértem végig. Egy éve nyitottam az online tanfolyamok irányába, már több témában készültek ingyenes anyagaim, kisebb tanfolyamok, és egészen nagy, átfogó tanfolyam anyagok is. Folyamatosan kapom onnan is a pozitív visszajelzéseket. 

Igazán büszke vagyok arra, amikor sikerül valakit ráébreszteni a saját teremtő erejére, arra, hogy képes tenni a vágyott változásért, és látni, ahogy átalakul az élete. 

Az egyik legnagyobb kincsünk az időnk, mivel ebből van a legkevesebb. Számomra hatalmas szabadságot jelent, hogy a világ bármely pontján tudok tanulni, fejlődni, gyógyulni, ha szeretné. A social media felületek, a videós tartalmak, online tanfolyamok bárhol, bárki számára elérhetőek, és bármikor saját tempóban végezhetőek. Nincs utazás, nincs időkorlát, nem kell várni, amíg egy tanfolyam elindul, nem kell alkalmazkodni. A témák sokszínűsége és bármikor visszakereshetősége szintén hatalmas előny, ami néhány éve még nem volt elérhető. Hiszem, hogy a tudás hatalom, mert akivé válsz általa, nem vehető el tőled. 

Köszönöm, hogy velem tartasz!

 

Tananyag

No curriculum found !

1BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top