Kérdése van? info@metime24.hu

Ciklus szerinti gyakorlás, Hold fázissal amin minden nő átmegy havonta:

 1. Menstruáció utáni fázis – regeneráció – Növekvő Hold
 2. Ovulációs folyamat – termékenység – Telihold
 3. Premenstruációs fázis – méregtelenítés – Fogyó Hold
 4. Menstruáció – pihenés, tisztulás, nyújtás – Újhold

 

A kurzus felépítése:

 • befelé figyelő, rövid, vezetett meditációval és légző gyakorlattal indul
 • Hold fázishoz megfelelő jóga gyakorlás külön leckékben
 • majd egy relaxációval zárul

 

A teljes hold fázist két kurzus tartalmazza:

Ez a kurzus a: ‘A tudatos nő ciklusa’ a regenerációról és a termékenységről szól.

A másik, melyek megtalálsz a kurzusaimnál: ‘Elengedés női jógával’ a méregtelenítésről és a menstruációs szakaszról szól.

 

Azoknak a nőknek ajánlott a kurzus akik:

 • szeretnének tudatosan végig haladni a ciklusukon annak megfelelő jóga gyakorlással ezzel támogatva az egészséges ciklust
 • premenstruációs tüneteket enyhíteni
 • stresszt és feszültséget oldani
 • elmélyülni a Hold és a nőiség közötti ciklikusságban
 • fokozni a termékenységet
 • hajlékonyabbá és formásabbá válni
 • önbizalmat növelni

 

A jóga ideális gyakorlásforma a nők számára mivel nem terheli a szerveket, a hormonrendszert és az izületeket, sőt egészségesen tartja őket. A passzív jógázásnak nem lesz pozitív hatása a szervezetre, a túl agresszív jóga gyakorlás viszont megterheli ugyanúgy a szervezetet mint egy súlyzós vagy az edzőterem gépein való gyakorlás, ajánlott elkerülni a túl erőltetést. Nőként oda kell figyelnünk a testünkre és úgy kell használnunk az ászanákat és a légzőgyakorlatokat (pránajámákat) hogy azok segítsék a ciklus épp aktuális szakaszát. Összegezve: a rendszeres, jól átgondolt jóga gyakorlás, amely számításba veszi a női test ciklikus természetét, kimagaslóan jó egészségi eredményeket hozhat. Támogatja a nőt az élet minden fázisában, lehetővé teszi számára hogy átlépje fizikai korlátait és kialakítsa érzelmi és szellemi stabilitását és hű maradjon női mivoltához.

 

Ezt a kurzust ha megvásárolod örökre a tiéd, így bármikor visszatérhetsz hozzá ha újra szeretnéd ismételni!

 

Bemutatkozás:

Salai Kristine vagyok 33 éves, jógaoktató és táncművész

Hét éves koromban kezdtem táncot tanulni, majd klasszikus balett szakon folytattam tanulmányaimat ahhoz, hogy táncművész váljon belőlem. Szabadúszó táncművészként dolgoztam egész életemben, sokat utaztam és sokat voltam külföldön. Eközben ismerkedtem a jóga különböző fajtáival. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy a jógát tudat alatt elkezdtem használni a bemelegítéseimnél a nehezebb fellépések előtt, amely fantasztikus egyensúlyban tartotta a testemet és segített a fókuszom megtartásában, valamint a sérülés utáni regenerációban. Majd elindultam egy önismereti úton, ahonnan úgy éreztem nem hiányozhat a jógában való elmélyülés sem, így beiratkoztam jóga oktató képzésre. A jóga által megtanultam a légzés fontosságát, ezáltal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam. Megtanultam tisztelni, szeretni és elfogadni önmagamat, a testemet és a határaimat. Nem erőltetek semmit csak figyelem a testem jelzéseit és e szerint gyakorlok. A jóga segített megtalálni az egészséges egyensúlyt a mozgásban és a pihenésben, felismerni azt, hogy ne terheljem túl magam és megengedjem magamnak a pihenést lelkiismeretfurdalás nélkül. A jóga az életformámmá vált, többé váltam tőle és szeretném átadni ezt a tudást másoknak is.

 

Elérhetőségem: Facebook:

Instagram :
yoga_power_kristine
kristine_salai

Várlak szeretettel kurzusaimon!

 

Tananyag

A tanterv nem található!

1 BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top