Kérdése van? info@metime24.hu

Stretching

9 900 Ft

Kategória:

Leírás

Ez a kurzus aminek a kitartó gyakorlásával képes leszel nyújtott térddel is elérni a bokádat, fájdalom nélkül leguggolni, magasba nyújtani a karod vállfájdalom nélkül, vagy adott esetben lemenni spárgába. Ezek a mozgás látványos és érezhető részei, de természetesen ez a fajta ízületi mozgástartomány növelés járul hozzá ahhoz is, hogy képes legyél biztonságosan erősíteni és teljesíteni az általad űzött sportágban.

 Ülőmunkát végzel, vagy sokat állsz a munkahelyeden, vagy esetleg sportolsz, de mindig elmarad a nyújtás? 

 A mozgásszegény életmód, a rengeteg ülés, nagyon rossz hatással van a testedre. Bizonyos izmaid megrövidülnek, ennek ellensúlyozására pedig olyanok nyúlnak meg, amiknek nem szabadna. Így alakul ki a testedben az izom diszbalansz, melynek következménye a rossz tartás, és az ezzel járó hát-, csípő- vagy térdfájás.

Ha rendszeres sportolóként, a mozgás végeztével elhanyagolod a nyújtást, szintén rövidülnek az izmaid, kisebb lesz a mozgástartományuk, így könnyebben sérülhetnek is.

 Egyszerű, de nagyon hatásos gyakorlatokat mutatok, amelyeket otthon is tudsz végezni. Apró lépésekkel kerülj közelebb a szép, egyensúlyban lévő testedhez, vagy akár a spárgádhoz!

A saját szintedhez mérten tudsz haladni, egészen kezdő szinttől a haladóig. Igényeid szerint végezheted az alapnyújtásokat, de gyakorolhatsz velem akár a spárgára is.

 Szeretettel várlak a kurzusomra!

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top