Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

Kerek popsi 4 hét alatt!

9 900 Ft

Ha 100 Hölgyet megkérdezek, hogy melyik testrészén szeretne változtatni, biztos, hogy 98% azt mondj a fenekén. Szeretném, ha gömbölyű lenne, szeretném, ha feszes lenne, szeretném, ha megemelkedne, szeretném, ha…. Magadra ismertél? Gyere, vezetlek az úton, vágjunk együtt bele a nagy kerek fenék projectbe!

Leírás

Igen! Jól olvastad,! 4 hét alatt ezzel a kurzussal megtanítom neked a módszert, hogy kerek és feszes lehessen a feneked! Mindezt azért, hogy jól érezd magad a bőrödben és végre levetkőzd a gátlásaidat!

 

Nem mondom, hogy egyszerű lesz, mert kell hozzá az eltökéltséged, az akaratod és az, hogy tudd, mit –miért csinálunk!

 

Hidd el, ha olyan sokan a kezem alatt képesek voltak rá, akkor TE IS AZ LESZEL!

 

Ha 100 Hölgyet megkérdezek, hogy melyik testrészén szeretne változtatni, biztos, hogy 98% azt mondj a fenekén.  Szeretném, ha gömbölyű lenne, szeretném, ha feszes lenne, szeretném, ha megemelkedne, szeretném, ha…. Magadra ismertél? Gyere, vezetlek az úton, vágjunk együtt bele a nagy kerek fenék projectbe!

Tovább a kurzusra >

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top