Kérdése van? info@metime24.hu

Így tápláld kisbabádat, hogy elkerülje a betegségeket!

4 900 Ft

Kategória:

Leírás

 A megfelelő hozzátáplálással elkerülhetők a különböző étel allergénekre való érzékenységek kialakulása. Hogy csak egy példát említsek, nem mindegy az sem, hogy a glutént mikor vezetjük be. Anyatejjel és tápszerrel táplált babáknál, eltérő ennek az időpontja. Mai tudományos álláspont szerint, az sem jó, ha túl korán és az sem jó, ha túl későn vezetjük be, ugyanis mindkét esetben kialakulhat gluténérzékenység (vagy más néven cöliákia), amely egy életen át tartó diétára kényszeríti gyermekünket. 

Ha letöltöd ezt a kurzust:

  • Bármikor visszanézheted, ott lesz számodra, mint egy mankó és folyamatos segítséget nyújt Neked és Kisbabádnak egyaránt!
  • Minden egyes élelmiszeren végig megyünk gyermeked fejlődése alatt, így nem fog kimaradni egyetlen élelmiszer sem!
  • Időrendi sorrendben haladunk a születéstől fogva egészen 1 éves korig!
  • 1 éves kor után már minden élelmiszert biztonsággal ehet majd Kisbabád!
  • A kurzus 12 blokkos anyagot tartalmaz és ajándékba kapsz + 1 receptes blokkot, amely 10 könnyedén elkészíthető babapüré receptet tartalmaz képekkel együtt, így nem kell gondolkoznod, mit mivel adj gyermekednek!

Én segítek Neked ezzel a kurzussal, hogy Kisbabád a lehető legjobb táplálásban részesüljön és a legegészségesebb kisbaba lehessen!

Kezdjük el még ma és tartsatok Velem!

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top