Kérdése van? info@metime24.hu

Hasi görcs, rendszertelen ciklus? Lehet, hogy endometriózisod van?

4 900 Ft

Kategória:

Leírás

Sokszor a nők, ha észlelnek magunkon különböző tüneteket, nem is gondolják, hogy a probléma hátterében komolyabb probléma is állhat.

Ilyen tünetek lehetnek pl.: az állandó fáradtság, kimerültség, memória zavarok, rendszertelen ciklus, erősen görcsös menstruáció, petefészek ciszták, immunrendszer gyengülése, gyulladás a szervezetben, székrekedés és hasmenés váltakozása stb. Ilyen tüneteket okozhat az endometriózis, amiről manapság még igen keveset tudnak a szakemberek. Az endometriózis a méhnyálkahártya méhen kívül tartózkodását jelenti, ami a hasüregen belül bárhol megjelenhet. A hormonális változások ugyanúgy hatással vannak rá. Minden hónapban felépülnek és vérzés formájában lelökődnek, de nem a méhben! Nincs lehetősége távozni a szervezetből Ezek a fent említett tüneteket okozhatják. A tünetek esetén azonnal orvoshoz fordulunk, aki csak tüneti kezelést végez és nem néz be a ,,függöny mögé”! A tüneti kezelés pedig nem szünteti meg az eredeti problémát, ezért minden esetben fontos a hátteret is megvizsgálni!

A saját testünk a saját felelősségünk!

Fontos tudni, hogy nincs reménytelen eset, mindenki gyógyítható, és szinte mindig van természetes megoldás! Ez a kurzus ebben segít Neked!

10 + 1 leckét tartalmaz, mely segít helyrebillenteni a hormonrendszered és ezzel együtt a nőiességed is!

Gyere és tarts Velem!

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top