Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

Olyan programra hívlak, ahol az Anyaméh és ennek gyógyítása lesz a fókuszban, amitől a nőiességed gyógyul.

 

 

Kinek ajánlom?


– Mindenkinek, aki szeretne jobban kapcsolódni önmagához

-Aki megélné még magasabb szinten a Nőiességét

-Aki szeretne rálátni a generációs mintáira

– Aki lelki és fizikai szinten is tartana egy nagytakarítást a hasi, alhasi részen

– Mindenkinek, aki egészségügyi problémával küzd: menstruációs probléma, ciszta, mióma, vagy gyermekáldásra vágyik

– És ha már nőiesség, akkor dolgozni fogunk párkapcsolati kérdéseket érintő területekkel: intimitás, szexualitás

 

Ha megvásárolod a kurzust, örökre a tiéd, így ha kell egy kis motiváció bármikor újra ismételheted!

 

Bemutatkozás:

Üdvözöllek, Szakál-Szabó Szandra vagyok Intimity mentor, mediátor. Feleség, 4 gyermek édesanyja, szerető, logisztikus, szervező, segítő, anyaméh tréner, ThetaHealing® konzulens, Access Consciousness® facilitátor, Access Bars® kezelő, kísérő. Arra hívlak, hogy felszabadultan, önazonosan éld meg Önmagad! Lehetsz független vagy családos, szingli vagy kapcsolatban élő, fiatal vagy érettebb, a lényeg, hogy merj kapcsolódni az erődhöz, a lényedhez, az örömödhöz, az intimitásodhoz, hogy egy boldog, felszabadult életet élhess az élet minden területén.

Arra hívlak, hogy felszabadultan, önazonosan éld meg a Nőiességed! Lehetsz független nő, kis- vagy nagygyermekes anyuka, szingli vagy kapcsolatban lévő, fiatal vagy érettebb hölgy, mindezekben egy közös pont van; a Nő. A Nő, aki arra vágyik, hogy boldog legyen, magabiztos, szexis és kívánatos, hogy az élet minden területén felkeltse az érdeklődést (a munkahelyi tárgyalótól a konyhán át, bárhol).

Programjaim során megmutatom, hogyan legyél ízig-vérig Nő, aki szenvedéllyel, kreativitással, életörömmel éli az életét. Képes a változásra, elengedi a berögzült mintákat, hogy elő tudja hozni magából a játékos, felszabadult, nyitott, szexis Nőt. Aki mer kapcsolódni Önmagához és meg tudja élni az intimitást.

Megtanítalak, hogyan tudod a problémáidat egy új, könnyed nézőpontból vizsgálni és megoldani. Az erő megvan benned, merj kapcsolódni hozzá!

Munkám során sokszor találkozom azzal, hogy egy új nézőpontról rálátva a problémára, már a megoldás is meg van. Ezután csak véghez kell vinni. Lépésről lépésre haladva, menni kell és tenni az életünkben, hogy egy boldog és elégedett életet élhessünk. Elég abból, hogy folyamatosan a hátad mögé nézel, hogy ki mit szól majd hozzád! Merj Önmagad lenni és felszabadulsz! Kezd azzal, hogy megvizsgálod mik a azok a dolgok, amire igazán vágysz?! És ha nem egyértelmű a válasz, gyere velem, ebben is segíteni fogok és támogatlak ezen az úton.

 

Tananyag

No curriculum found !

1BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top