Kérdése van? info@metime24.hu

Ezzel a kurzussal 5 videos gyakorlatot + 5  részletes leírást fogsz megkapni!

 

Ez az öt, egyenként tíz/tizenöt perces videó sorozat segít elmélyülni a testeddel való bensőséges kapcsolódásban, inspirációt nyerve a medencei terület, a mellek és a jónival való kapcsolódás lehetőségeiről.

 

Témák:

1: A szexuális energia aktiválása / a csípő és a medence életre keltése

2: Jóni légzés / a női nemi szerv életre keltése

3: Orgazmikus jóni jóga / a női gyönyör aktiválása

4: Mellek életre keltése / a mellek növelése és feszesítése

5: Tudatos érintés / a test megnyitása

 

Légy részese ennek az 5 részes online tanfolyamnak, és tapasztald meg te is, hogy többé már nem kell elválasztanod magad a benned élő szexuális energia végtelen forrásától!

 

Várlak szeretettel kurzusaimon!

 

Ha megvásárolod a kurzust, örökre a tiéd, így ha kell egy kis motiváció bármikor újra ismételheted!

 

Bemutatkozás

Szentesi Szilvi- intimitás coach, Intinlandia prémium intim kozmetikai termékek alapítójaTíz éve foglalkozom a minőségi intimitás, a tudatos szexualitás és a kifinomult erotika világával hivatásomként. Szívügyem, hogy a nők, a férfiak és a párok felébresszék a szerelem művészetének készségeit magukban, hogy megélhessék a kifinomult erotikus élet kiteljesítő ajándékait, az egészség, a boldogság, a szépség és a tudatosság gyarapodását. Intimitás coachként oktatok és írok, valamint saját tervezésű természetes parfümöket és olajok tervezek az érzékiség jegyében.

www.szentesiszilvi.hu

www.intimitas.hu

 

Tananyag

A tanterv nem található!

7 BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top