Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

Varázslatos várandósság

9 900 Ft

Courses Included
Kategória:

Leírás

A VARÁZSLATOS VÁRANDÓSSÁG kurzus, egy olyan átfogó kismama jóga és relaxációs program, ami elkísérhet és társad lehet ebben a különleges 9 hónapban.

A várandósság – különösen, ha az első kisbabádra készülsz – mindig egy változásokkal, de sok különböző érzelemmel, bizonytalansággal teli időszak. Ez a program segít számodra elmélyülni, kapcsolatot teremteni a kisbabáddal, hű társad lehet abban, hogy mégha naponta csak egy 10 percet is tudsz szánni a mozgásra, légzésre, akkor az a 10 perc tényleg meghozza a felfrissülést, nyugalmat és feltöltődést.

Olyan technikákat és gyakorlatokat válogattam össze, melyek segítségével biztonságosan, kellemesen mozoghatsz és Te választhatod meg, hogy épp mi esne a legjobban a testednek-lelkednek, illetve a kisbabádnak. Ha az egy rövid nyújtás, enyhe légzőgyakorlat, de ha az egy energikusabb sor, ha csak egy könnyed reggeli relaxáció, mielőtt elindul a nap – minden hangulatodra, pillanatnyi érzésedre találni fogsz megfelelőt.

Mit tartalmaz a kurzus:

  • 5 teljes jóga gyakorlást – légző gyakorlatokkal, jóga pózokkal, gyakorlás utáni relaxációval
  • Egy 10 perces reggeli rituálét – amit minden nap ébredés után végezhetsz
  • Egy 10 perces esti rituálét – ami pihentető, megnyugtató pár percet jelenthet egy hosszú nap után
  • 1 vezetett meditációt
  • 1 pozitív megerősítésekkel teli relaxációt

A kurzus során a mindennapjaidat megkönnyítő gyakorlatokon túl, a szülést segítő technikákat is elsajátíthatod.

A program célja tehát az, hogy a várandósságod egy olyan élmény legyen, melyben jól érzed magad, energikus vagy, felkészült, nyugodt és a kisbabáddal való különleges kapcsolat már a pocakon belül elkezd kialakulni. Hogy a kisbabád világrajövetele egy katartikus, erőt adó élmény lehessen. Nem utolsó sorban pedig, tekintve hogy a kisbabád ugyanúgy fog jógázni, relaxálni veled, hiszen ő is jelen lesz a gyakorlásoknál, jó eséllyel emlékezni fog mindazokra a hangokra, energiákra, a Te kisugárzásodra, amikor ezeket a technikákat ismétled, még jóval a megszületését követően is. Ettől ő is nyugodtabb, békésebb, kiegyensúlyozottabb lesz majd.

Tarts hát velem, hogy ezt az időszakot valóban egy varázslatos, áldott állapotként élhesd meg, tele örömökkel, mozgással, nyugodt várakozással.

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top