Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

Hogyan szabadítsd fel magad a félelmeid alól?

4 900 Ft

Courses Included
Kategória:

Leírás

Egy átlagos ember gondolatainak majdnem 80%-a negatív, vagyis félelmeken alapszik. A félelmekkel kapcsolatban meg kell értenünk, hogy addig, amíg harcolunk ellenük, addig nemhogy nem szabadulunk meg tőlük, hanem annál jobban bekebeleznek minket. A kulcs, első sorban az elfogadásban van.

 

Szeretnélek végig vezetni a félelmeiden és azokon a hiedelmeiden, mintáidon, amit talán már csak megszokásból cipelsz. Bizalomra hívlak, önmagad feltétel nélküli elfogadására és hitére. Segíteni szeretnék rá mutatni arra az egyszerű igazságra, hogy nem is biztos, hogy olyan mély a nyúl ürege és a megoldás csak a választásaidon és a figyelmedben rejlik.

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top