Kérdése van? info@metime24.hu

Bomba forma eszköz nélkül!

9 900 Ft

Kategória:

Leírás

Miben segít  neked ez a kurzus:

-Időt sporolsz, hiszen nem kell órákat töltened az edzőtermben, plusz az oda-vissza utazással sem kell foglalkozni, hiszen a saját otthonodban elvégezheted, bármikor a leckéket, ráadásul semmilyen eszközre nincs szükséged!

-Az edzések intenzitása úgy lett összeállítva, hogy elegendő kalóriát tudsz elégetni ahhoz, hogy hatalmas változáson fogsz keresztülmenni pár hét alatt a leckék során.

-Izmaid feszesek lesznek, popsid kerekedni fog, derekad vékonyabb lesz, hasad lapos lesz, hamarabb mint gondolnád.

-Kíméli az izületeket, nincsenek ugrálások, és nagyon megerőltető gyakorlatok, így kezdőknek is tökéletesen alkalmas.

-21 lecke során napi inspirációkkal látlak el, mellette minden leckéhez tartozik egy étkezi tanács is, hogy még könnyebb legyen elérni célod.

-Az egész kurus a tiéd megtarthatod több hónapig, így bármikor újra megcsinálhatod ha szeretnéd.

Hogy működik a kurzus

Ha ma elkezded, minden nap új leckét fogsz kapni 3 héten keresztül. Bármikor tarthatsz szünetet  ha elfoglalt vagy, így bármikor visszatérhetsz hozzá.Kurzus rövid bemut

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top