Kérdése van? info@metime24.hu

Anya lettem! Most mi lesz?!

9 900 Ft

Kapcsolódó kurzus
Kategória:

Leírás

Miért fog neked nagyon sokat segíteni ez a kurzus?:

  • Kisbabás anyaként igazán nehéz beilleszteni egy rövidke kis énidőt a mindennapjainkba, amikor végre feltöltődhetünk. Ez a kurzus viszont 9 rövidebb leckéből áll, amit könnyedén beiktathatsz babád és a te saját napi rutinodba.
  • Tabuk nélkül beszélünk az anyákat érintő elvárásokról, nehézségekről, aminek köszönhetően a kurzus végére magabiztosabban mozoghatsz majd az anyai szerep sokszínűségében.
  • Megtanulod elengedni a megfelelési kényszered és sokszor jelenlévő lelkiismeretfurdalásod.
  • Megérted majd, hogy a kisbabád és közted lévő kötelék kialakulása egy egyedi és összehasonlíthatatlan folyamat, ami nincs időhöz kötve. Van, akinél terhesség alatt már kialakul ez az erős kötelék, van, akinél akár szülés után fél évvel tudatosul. Egy biztos: gyermekeddel a kapcsolatod semmihez sem hasonlítható. 
  • Megtanulod kezelni a kéretlen “jótanácsokat” mások megbántása nélkül. Megerősítést kapsz tőlünk abban, hogy a belső iránytűdet alkalmazva tudd, mi a legjobb neked és a babádnak, hiszen ezt nálad jobban senki sem tudhatja.
  • Egy kisgyermek születésével anya is születik egyszerre, minek köszönhetően egy újabb szereppel gazdagodunk. Segítünk neked abban, hogy a lehető legboldogabban éld meg életed egyik legvarázslatosabb szerepét.
  • Kisbabátok születése után bizony a párkapcsolatotok is átalakul. A kurzusnak köszönhetően megérted hogyan maradjatok egy erős páros, akik együtt néznek szembe a kihívásokkal ebben a mindkettőtök számára új élethelyzetben.
  • A szülővé válás mellett megtanuljátok a kettőtök közti vonzalmat fentartani és talán még izgalmasabbá tenni azt.
  • Valóban megérted mit is jelent: “Boldog anya=Boldog baba.” 

Hogyan működik a kurzus:

Ha ma elkezded, azonnali hozzáférhetőséget kapsz a 9 blokkos anyaghoz, ennek köszönhetően a saját tempódban sajátíthatod el a kurzusban elhangzottakat. Készíts magadnak egy meleg italt vagy éppen egy hűsítő limonádét és tarts velünk! 

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top