Kérdése van? info@metime24.hu

Trec Nutrition – Nitrobolon (300 g.)

4 550 Ft

A Nitrobolon Energizer egy többkomponensű anabolikus-energiabomba, amelyet úgy terveztek, hogy maximalizálja az erőt, az összehúzódó izmok sebességét, növelje az állóképességet és energiát adjon a testnek az edzéshez.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Nitrobolon Energizer – edzés előtti – egy többkomponensű anabolikus-energiabomba. Úgy terveztek, hogy maximalizálja az erőt, az összehúzódó izmok sebességét, növelje az állóképességet és energiát adjon a testnek az edzéshez.

 AEz az edzés előtti készítmény rendkívül magas és hatékony adagokban kombinálja az összetevőket. Az izmokat keményebbé és “felpumpálttá” teszik, felkészülve a több energia előállítására és az igazán kemény edzések elvégzésére. A készítmény egyesíti a NitroBolon legjobb tulajdonságait:

az erő és az állóképesség elképesztő növekedése az edzés során, jelentős feszültség és az izmok vérrel való “felfújása”, a test féktelen stimulálásával, ami hajlandóvá teszi az edzésre, ugyanakkor késlelteti a fáradtság megjelenését.

A NITROBOLON ENERGIZER egyedülállóedzés előtti formula, olyan összetevőkön alapul, amelyek szinergikusan támogatják a hatásukat, pl.

Jellemzői:
  • Kreatin mátrix, amely erős anabolikus hatással van a szervezetre;
  • elágazó láncú aminosavak (BCAA-k), inozin és a glutamin legbiológiailag legjobban elérhető formái. Ezek az aminosavak alkotják a tiszta izomszövet 95%-át, ezért lehetővé teszik a szervezet nagyon gyors regenerálódását edzés közben és az izmok teljes regenerálódását edzés után;
  • gázhormon – a nitrogén-oxid (NO) úgynevezett “erősítői”, amelyek serkentik az izomszövet vérellátását, valamint az oxigén és a tápanyagok beáramlását a dolgozó izmokba;
  • energia- és pszichostimuláló funkcióval rendelkező összetevők, amelyek stimulálják a szervezetet, növelik az adrenalinszintet és felkészítik a szervezetet a maximális edzésterhelés leküzdésére. Ezek egy jó edzés előtti formula ismérvei.
  • a zsírok és szénhidrátok anyagcseréjét támogató vitaminok és ásványi anyagok, amelyek hozzájárulnak a fokozott energiatermeléshez az edzés során.Az izzadsággal elvesztett elektrolitok pótlásához is hozzájárul, amelyek az izomösszehúzódás folyamataiban szükségesek.
  • lassan emészthető szénhidrátok speciális komplexe, amely lehetővé teszi a NITROBOLON ENERGIZER-ben található összes összetevő egyenletes szállítását a véráramba.

Adagolás: Oldjon fel egy adagot a termékből – 25 g (4 adagolókanál) 400 ml vízben, shaker segítségével. Használjon naponta 1 adagot. Edzésnapokon: 1 adag 30 perccel edzés előtt vagy 1 adag közvetlenül edzés után. Nem edzésnapokon: 1 adag 30 perccel az első étkezés előtt vagy 1 adag 30 perccel a főétkezés előtt. Figyelmeztetés! Lefekvés előtt ne alkalmazza!

 

További információk

Iz

Orange, Tropical

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top