Kérdése van? info@metime24.hu

Trec Nutrition – CM3 Powder (250 g.)

5 290 Ft

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Termékleírás

CM3 Powder 250g

A CM3 egy kristálytiszta tri-kreatin-malátot tartalmazó termék. Rendkívül stabil, jól oldódó kreatin ami ellenáll az emésztőrendszer savas környezetének. A normál kreatin monohidráttal ellentétben nem okoz arra jellemző mellékhatásokat. Használata eredményeképpen egyre intenzívebb lesz az izomnövekedés és az erőszint. A CM3 segít mindazoknak a sportolóknak akik az erő és kitartás növelésével a csúcsforma megszerzését tűzték ki céljuknak.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Egy adagja a készítménynek 5g (1 kanál), amit shakerben kb.: 250-300ml vízzel keverve fogyasszunk. Igénybevételtől függően fogyasszunk napi 2-3 adagot.
Edzésnapon: első adagot reggel ébredés után. második adagot 30 perccel edzés előtt,harmadik adagot rögtön edzés után.
Edzés mentes napokon: első adagot reggel ébredés után, második adagot étkezések között, harmadik adagot lefekvés előtt.

Összetétel

További információk

Iz

Orange, Pink Grapefruit, Pineapple, White Cola

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top