Kérdése van? info@metime24.hu

Trec Nutrition – BCAA G-FORCE 300g

5 900 Ft

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A BCAA G-FORCE egy univerzális aminosav-mátrix, amelyet minden sportolónak ajánlunk, különösen azoknak, akik erőt és sebességet, valamint állóképességet fejlesztenek.

Az ajánlott napi adag 20 g (3 kanál).

Fogyasszon egyszeri adagot a termékből – 10 g 1,5 adagolókanállal, és öblítsük le 300 ml vízzel. Igényeitől függően fogyasszon naponta 1-2 adagot. Ne oldja fel a terméket. Edzésnapokon: 1. adag 30 perccel edzés előtt, 2. adag közvetlenül edzés után. Edzés nélküli napokon: 1. adag reggel felkelés után, 2. adag lefekvéskor.

FIGYELEM:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne használja a terméket a változatos étrend helyettesítésére. Gyermekek, terhes vagy szoptató nők nem szedhetik a terméket. Fontos a változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód. Az azorubin káros hatással lehet a gyermekek aktivitására és figyelmére. A termék allergéneket tartalmazhat, mint például: tej, szója, búza, árpa, zab, tojás, földimogyoró és dió.

TÁROLÁS

Száraz helyen, 15-25°C közötti hőmérsékleten, szorosan lezárva tárolja. Gyermekek elől elzárva tartandó.

További információk

Iz

LEMON-GRAPEFRUT, ORANGE

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top