Kérdése van? info@metime24.hu

Trec Nutrition – AMINO EAA 300g

4 490 Ft

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az AMINO EAA-t úgy tervezték, hogy gyorsan helyreállítsa az aminosavszintet kemény edzés előtt és után. Az AMINO EAA optimális arányban tartalmazza az összes esszenciális aminosavat L-citrullin és taurin hozzáadásával. Az AMINO EAA emellett hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

Az ajánlott napi adag 20 g.

Adagolás: Oldjunk fel egy adag terméket – 10 g (2 kanál) 300 ml vízben; használjon shakert vagy turmixgépet. Használjon 2 adagot naponta. Edzésnapokon: 1. adag 30 perccel edzés előtt, 2. adag edzés után. Edzésmentes napokon: reggel felkelés után, II. adag étkezések között. Figyelem: Ne vegye be éhgyomorra! Ne vegye be lefekvés előtt!

FIGYELMEZTETÉSEK

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne használja a terméket a változatos étrend helyettesítésére. Gyermekek, terhes vagy szoptató nők nem szedhetik a terméket. Fontos a változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód. Az azorubin káros hatással lehet a gyermekek aktivitására és figyelmére. A termék allergéneket tartalmazhat, mint például: tej, szója, búza, árpa, zab, tojás, földimogyoró és dió.

TÁROLÁS

Ezt a csomagolást száraz helyen, 15-25°C közötti hőmérsékleten, szorosan lezárva tárolja. Gyermekek elől elzárva tartandó.

További információk

Iz

LEMONADE, WHITE COLA

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top