Kérdése van? info@metime24.hu

Mit egyél 40 felett! Étrend hölgyeknek!

3 000 Ft

Kategóriák: ,

Leírás

Hiszem és vallom, hogy a 40 éves kor a legszebb időszak egy nő életében. De sajnos elmúltak azok a napok mikor   az óriási szénhidrátbombák vagy a nem megfelelő étrend ne okoznának egészségünkre és kinézetünkre káros hatásokat.

Miért van ez?

A válasz egyszerű:

Az étrendünknek már olyan makrotápanyagokat kell tartalmaznia, hogy támogatni tudja szervezetünk igényeit.

Mert szervezeted már nem úgy dolgozza fel ezeket a tápanyagokat, mint a 20-as és 30-as éveidben a hormonjaid változásai miatt, melyek befolyásolják az anyagcserédet!

 

 

40 éves korunkra ezeken a hormonális változásokon megyünk keresztül:

-Az anyagcsere lelassul, az izomtömeg lecsökken.

-A testzsír és a kortizol szintje nő, a hasi tájékon, csípőn és combokon megnő a zsír felhalmozódása.

-Nagyobb az inzulinrezisztenciának kialakulásának kockázata (vércukor ingadozás)

-Az emésztőenzimek csökkenek (gázt, puffadást, savas refluxot okozhat)

-A kollagén szintje csökken, mely nagyban elősegíti a bőr öregedését.

-A haj elvékonyodik, törékennyé válik.

-Csökken a csontok sűrűsége.

-Alacsonyabb az energiaszinted.

-Megnő a szívbetegségek, és autoimmun betegségek kockázata.

 

Vedd vissza az irányítást hormonjaid felett természetes módon! 40 éves kor felett már nem lehet olyan könnyen megúszni a múltbeli könnyed és szórakoztató életviteled miatti kialakult helyzetet! De a mostani helyzet visszafordítható, ha a helyes étrendet kezded el követni. Ez nem azt jelenti, hogy unalmas ételeket és csak salátát és csirkét ehetsz innentől kezdve. Sőt a társasági életed is ugyanolyan szórakoztató és diéta mentes lesz mint ezelőtt. Csupán okosabb, jól összeállított alapelvek szerint kell megtervezni a további lépéseket.

 

Ezzel a kurzussal mindezt elérheted:

-Hogyan változtass étrendeden, hogy a legjobb eredményt elérd

-Mik azok a szuperélelmiszerek, melyek visszaállítják szervezeted egészséges állapotát

-Mit fogyassz, hogy a  hormonok által belassult anyagcserédet begyorsítsd.

-Mely élelmiszerek segítek, hogy emésztési problémáid (puffadás, gázképződés, reflux) eltűnjenek.

-Megoldások az alacsony energiaszint ellen.

-A korai öregedés (bőr ráncosodás, haj elvékonyodása) visszafordítása konkrét javaslatokkal.

 

Bemutatkozás:

Sziasztok!

Béres Judit vagyok ex-fitness model,  Hormonális táplálkozási tanácsadó, Mesteredző, Versenyfelkészítő edző

Viszonylag későn, 38 éves koromban kezdtem el az életmódváltást, mert nem tetszett a kép amit a tükörben láttam. Jelentős túlsúllyal és izületi problémákkal is küzdöttem akkoriban. A rákövetkező években életmódot váltottam, rendszeresen jártam edzőterembe és egészségesen táplálkoztam. Egyre jobban beleszerettem a fitness és az egészségtudatos életmód világába így közel 40 évesen ki szerettem volna próbálni magam mint fitness versenyző. Az első nemzetközi versenyemen az Arnold Classic-on hatalmas meglepetésként ezüst éremmel tértem haza. A következő 6 versenyszezonban folyamatosan indultam a legrangosabb hazai és nemzetközi versenyeken.

Az évek alatt a fitness világa igazi szerelemmé vált, hiszen 5-ször Magyar Bajnok, többször Arnold Classic ezüst érmes, és  Európa és Világbajnok dobogós vagyok. A versenyezés  mellett a következő években egyre jobban elmélyítettem tudásom mint hormonális táplálkozási tanácsadó, mesteredző és versenyfelkészítő edző. A szenvedélyem  immár a hivatásommá is vált.

Több száz hölgyet sikerült lefogyasztani és izmos csinos külsőt formálni életmódváltó programjaimmal, illetve nagyon sok versenyzőt készítettem fel, a legtöbben előkelő dobogós helyezéssel végeztek magyar és nemzetközi versenyeken is.

Gyere tarts velem kurzusaimmal! Hozd ki magadból életed legjobb formáját!

Ha  több száz hölgynek sikerült segítségemmel, hidd el neked is fog!

További információk a kurzusról

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top