Kérdése van? info@metime24.hu

KickOff® Nutrition – Kick Mass Pro 2270g

8 990 Ft

Leírás

Kick Mass Pro 2270g – tömegnövelő két funkcióval!

Régóta ismert tény, hogy a fehérje hatékony beépülése az izomzatba lehetetlen megfelelő hordozóanyagok nélkül. Az egyik ilyen segédanyag éppen a szénhidrát!

A funkcionális edzésfajták előretörésével egyre több tudatos táplálékkiegészítő-felhasználó firtatja a termékeink tulajdonságait. Ők az egyik olyan kör, akik arra sarkaltak bennünket, hogy létrehozzunk egy komplex edzés utáni regeneráló terméket. Hiszen ilyenünk már van! Mégpedig a Kick Mass Pro 2270g!

Optimális kombinációja a különböző felszívódási tulajdonságú szénhidrátoknak és prémium minőségű fehérjének.

Tulajdonságok:

75g/adag – üdítő és feltöltő edzés utáni regeneráló ital, hatékony és gyors módja a glikogén raktárak vissztöltésének

150g/adag – tömegnövelő hatású shake, ami biztosítja a növekedéshez szükséges kalória többletet és más elengedhetetlen hatóanyagokat. Ettől biztosan jobban áll majd rajtad a kabát! 🙂

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top