Kérdése van? info@metime24.hu

Hogyan szabadítsd fel magad a félelmeid alól?

3 000 Ft

Kapcsolódó kurzus
Kategória:

Leírás

Én is azon egyik emberek közé tartoztam, akinek rengeteg belső félelme, tudatalatti negatív programja volt és ezek meghatározták az élethez való hozzáállásomat, a hangulatomat, közérzetemet, kapcsolataimat és az életem eseményeit.

 

Az önismeretem útján, hamar ráéreztem, hogy ezek az érzések eluralkodtak rajtam, olyan erővel húznak vissza és kötnek gúzsba, amit csak tudatos önismerettel tudok felülírni.

 

Talán szerencsés vagy sem, de nekem alapvető jellemvonásom, hogy szeretek mindennek a mélyére ásni, tanulmányozni, megérteni, kibogózni. A félelmeimmel sem volt ez másként. Azt vettem észre, hogy ha az elmémnek képes vagyok racionális magyarázatot, megértést, rálátást mutatni az önműködő reakcióimra, hogy ha megtalálom a saját gyökérproblémámat, amiből egykoron, egy adott félelem program megszületett, akkor már sokkal könnyebb azon dolgoznom, hogy azt felülírjam. Ugyanez a módszer segített abban is, hogy megértsem magát az egot. Hiszen ha értem, valaminek a működését, akár a saját ösztönös reakcióim okát és folyamatát, vagyis látom a „rendszert” akkor beletudok nyúlni. Ha úgy tetszik, akkor már képessé válok madártávlatból ránézni. És úgy hiszem, hogy a félelmeink kezelésében, pontosan ez a kulcs.

Ebben a kurzusanyagban, ezen a megértésen és rálátáson szeretnélek végig vezetni, hogy aztán egyet hátra lépve, és már nem azonosulva a félelmeiddel, megértsd, hogy csak Te adsz a félelmednek táplálékot, csak addig van jelen, amíg figyelsz rá és nem veszed észre, hogy amitől félsz, az általában csak egy régi minta, program, amit bármikor újraírhatsz.

 

Szeretnélek végig vezetni a félelmeiden és azokon a hiedelmeiden, mintáidon, amit talán már csak megszokásból cipelsz.

 

Bizalomra hívlak, önmagad feltétel nélküli elfogadására és hitére. Segíteni szeretnék rá mutatni arra az egyszerű igazságra, hogy nem is biztos, hogy olyan mély a nyúl ürege és a megoldás csak a választásaidon és a figyelmedben rejlik.

 

 

Ki vagyok én?

Asztrológiai pszichológus, önismereti terapeuta, író

Pont olyan ember, mint Te. Esendő, hibáiból tanuló, olykor kihívásokkal megküzdő, önmagát meghaladni vágyó, fejlődő lélek.

Gyermekkoromtól kezdve érdekelt a lélek és az ember psziché. Segíteni szerettem volna másoknak, miközben saját célomat, létezésem, létezésünk okát kibontom. Eredendően vonzódtam a spirituális tanokhoz, a pszichológiához, a kvantum fizikához és nem utolsó sorban, a csillagos égbolthoz, a mindenséget átölelő, végtelen Univerzumunkhoz. Már tizenévesen ezoterikus és pszichológiai könyveket bújtam és képeztem magam. Meditáltam, mindennapi része volt az életemnek a tudatos önismeret. 14 évesen kezdtem el foglalkozni a hagyományos nyugati asztrológiával, számmisztikával, majd belekóstoltam a karma asztrológiába is, de az igazi átütő szerelmemet, sokkal később találtam meg, ami nem más mint, a Huber féle Asztrológiai pszichológia. Mindezzel párhuzamosan, a tudatos önismeret és teremtés, az ego működésének megértése, folyamatos kutatás, önmunka volt az életemben. 2016-tól elkezdtem blogolni, és ezzel párhuzamosan a Stylemagazinnak is írni. Rengetegszer újultam meg. Nem is tudnám megfogalmazni, hogy mi mindent hagytam magam mögött és mennyi belső tapasztalattal lettem gazdagabb és sokkal-sokkal szabadabb, ezalatt a belső út alatt, de feltett szándékom, hogy másoknak is megmutathassam, hogy mindez lehetséges. Lehetsz most éppen akármilyen mélyen, mindig van út felfelé és csak rajtad múlik, hogy a saját egyedi erőd birtokában, mivel járulsz hozzá az élet teljességéhez.

 

 

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top