Kérdése van? info@metime24.hu

HAYA LABS – Vitamin K2-Mk7 100mcg / 60 kapszula

5 665 Ft

Egy német felmérés szerint az 50 évesnél idősebb nők 39 százaléka csontritkulásos, ennek kialakulásában fontos szerepet játszik a klimax utáni hormonváltozás. A férfiaknál 50 éves kor után szintén csökken némiképp a férfi nemi hormon, a tesztoszteron szintje, ez azonban nem olyan hirtelen és gyors folyamat, mint a nőknél.

Készleten

Cikkszám: 854822007507 Kategóriák: , ,

Leírás

Normálisnak tekinthető, korosodván csontjaink ritkulni kezdenek, de csak addig, amíg a csontok kalciumvesztése bizonyos keretek között marad. Ez évi 0,25–0,5 százalék veszteséget jelent.

HAYA LABS A K2-Mk7 vitamin a K2-vitamin rendkívül hatékony, természetes formája, amely az egyik legfontosabb vitamin a csontok egészségének megörzésére és fejlesztésére. Sokkal hatékonyabb, mint a K-vitamin szintetikus formái.

Előnyök:

  • Javítja a csontok egészségét
  • Erősíti az ereket
  • Erősíti az artériákat
  • Igen magas aktivitású, biologiai eredetű formula

A K2-Mk7 vitamin részt vesz az csontkalcium szintézisében. Fontos szerepet játszik a kalcium beépülésében a csontmátrixba, ezáltal az új csontszövet kialakulásában. A K2-vitamin hiánya a csontok kalciumvesztését eredményezheti. Ez törékennyé teszi a csontokat. Számos tanulmány kimutatta, hogy a K2-vitamin természetes formája hatékonyabb a, mint a szintetikus formái, különösen a kalcium-anyagcsere és az erős csontoképítés esetén.

HAYA LABS A K2-Mk7 vitamin 100 mikrogramm vitamint biztosít a testnek, amely teljesen lefedi a szervezet napi szükségletét. Rendszeres bevitele csökkentheti a csonttörések és sérülések kockázatát. Egy másik fő hatása, hogy pozitvan hat az erek falának rugalmasságára. Így a HAYA LABS K2-Mk7 vitamin elősegíti az egészség és az artériás vérnyomás stabilizálását.

Adag: 1 kaplet

Használati utasítás: Naponta vegyen be 1 kapszulát.

Kiszerelés: 60 adag

Támogassa a csontjait és rendelje meg a HAYA LABS K2-Mk7 Vitamint!

Megjegyzés:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

Ne használja az egészséges táplálkozás helyettesítőjeként!

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top