Kérdése van? info@metime24.hu

Haya Labs – Melatonin Time Release 5mg. / 60 Tabs

2 400 Ft

Készleten

Cikkszám: 858047007021 Kategóriák: , ,

Leírás

A Haya Labs Melatonin Time Release természetes termék, melatoninban gazdag, időzítve szabadul fel az emberi szervezetben.

Előnyök:

  • Serkenti a pihentető alvást
  • Erőteljes antioxidáns
  • Javítja az immunrendszert
  • Támogatást nyújt a depresszió ellen

A melatonin egy természetben előforduló hormon, amelyet az agy termel a tobozmirigyen keresztül. Keringési szintje a szervezetben a környezeti tényezők függvényében napközben változik.
A melatonin felszabadulását és szintézisét a fény elnyomja és a sötétség stimulálja, ami arra utal, hogy az elem szerves szerepet játszik a szervezet cirkadián ritmusában (biokémiai, fiziológiai és viselkedési folyamatok, 24 órás cikluson alapulva).

A melatonint erőteljesen behatoló antioxidánsként írják le, mivel könnyen átjut a sejtmembránokon és a vér-agy gáton. Egyes tanulmányok azt mutatják, hogy képes megvédeni a DNS -t a rákkeltő anyagok okozta pusztulástól, valamint a szívbetegségektől, a depressziótól és az immunrendszer rendellenességeitől.

Míg a tudományos bizonyítékok továbbra is feltárják az egészségügyi előnyök óriási mennyiségét, a melatonin elsősorban az alvás serkentő képességéről ismert. Mivel termelését a fény akadályozza és a sötétség fokozza, az éjszaka közeledtével az epiphysis melatonint választ ki, ami álmos érzést okoz és csökkenti a testhőmérsékletet.
A melatonin szintje tovább emelkedik, az éjszaka közepén éri el csúcspontját, és hajnalban fokozatosan csökken – ezt a hatást melatonin fázis -válasz görbének (PRC) nevezik.

Míg a melatoninnal való kiegészítés hatékony természetes támogatást nyújt a jobb alváshoz, nagy mennyiségben fogyasztva káros hatással lehet, és képes elpusztítani a KNK -t; például 1 mg -ot hatékonyabban használhat fel a szervezet a 20 mg -os dózishoz képest.

Egy adag: 1 tabletta
Felhasználási javaslat: napi 1 adag étkezés közben
Csomag tartalma: 60 adag

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top