Kérdése van? info@metime24.hu

HAYA LABS – Melatonin 3mg. / 60 kapszula

2 096 Ft

A melatonin a tobozmirigy által termelt, a szervezetünkben előforduló hormon, amelyet a tobozmirigy termel az agyban. Szintje a nap folyamán a környezeti hatásoktól függően változik. A melatonin felszabadulását és szintézisét a fény elnyomja és a sötétség stimulálja, ami arra utal, hogy az elem szerves szerepet játszik a szervezetben a 24 órás cikluson alapuló cirkadián ritmusban (biokémiai, fiziológiai és viselkedési folyamatokban).

Készleten

Cikkszám: 835146827767 Kategóriák: , , ,

Leírás

A melatonint erősen penetráló antioxidánsként írják le, mivel könnyen képes átjutni a sejtmembránon és a vér-agy határon. Egyes tanulmányok kimutatták, hogy képes megvédeni a DNS-t a rákkeltő anyagok által okozott pusztítástól, valamint megelőzni a szív és érrendszeri rendellenességeket, a depressziót és az immunrendszeri rendellenességeket. Míg a tudományos bizonyítékok folyamatosan fedik fel egészségesmegőrző előnyöeit, a melatonin elsősorban az alvás stimulálására képes. Mivel az epifízis termeli a melatonint és termelését a fény csökkenti, a sötétség pedig fokozza, hiánya okozza az álmosság érzését és csökkenti a testhőmérsékletet. A melatoninszint az éjszaka közepén éri el a csúcspontját, majd hajnalra fokozatosan csökken. Ezt a hatást melatonin fázis-válasz görbének (PRC) nevezik. Míg a megfelelő melatonin fogyasztás hatékonyabb alvást tesz lehetővé, a túlzott bevitele kontraproduktív lehet. Pl. 1mg. fogyasztása job álmot biztosíthat mint 20 mg hatása.

A HAYA Melatonin különféle dózisokban és formákban kapható, az adott igényektől függően, beleértve az 1mg, 3mg és 5mg adagokat.

A tudományos kutatások azt mutatják, hogy:

  • Segíti az alvást
  • Hatékony antioxidáns
  • Javítja az immunrendszert
  • Csökkenti a depresszió kialakulásának veszélyét

Ajánlott adagolás: Vegyünk egy kapszulát 30 perccel lefekvés előtt.

Figyelem:

  • A termék használata előtt forduljon egészségügyi szakemberhez.
  • Ha Ön terhes vagy szoptat, keresse fel orvosát, mielőtt elkezdi használni ezt a terméket.
  • A melatonin álmosságot okozhat; ez fontos a vezetés, a gépek üzemeltetése stb. közben.
  • A melatonin tartalmú termékek napi használata csökkentheti a szervezetben található melatonin természetes szintjét, ezért ajánlott csak időszakosan használni!

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top