Kérdése van? info@metime24.hu

HAYA LABS – Glucosamine Cream / 250ml

3 350 Ft

Csak 2 maradt készleten

Cikkszám: 854822007736 Kategóriák: ,

Leírás

A HAYA LABS kiváló minőségű termék krém formájában.

Előnyök:

  • Gyógyító termék
  • Erősíti a csontokat és a szöveteket
  • Magas glükózamin szintet tartalmaz
  • Növeli a porcokat és az ízületeket körülvevő folyadékot

A HAYA LABS glükózamin krém glükózamint tartalmaz, amely segít megvédeni a testet és a krónikus gyulladásos folyamatokat.

A glükózamin természetes kémiai vegyület a szervezetben. De kiegészítés formájában is érkezik. Két fő típusa van: hidroklorid és szulfát.

A szervezetben lévő glükózamin segít fenntartani a porcok egészségét – a gumiszövetet, amely párnázza az ízületek csontjait. De ahogy öregszik, ennek a vegyületnek a szintje csökkenni kezd, ami az ízület fokozatos lebomlásához vezet.
Van néhány bizonyíték arra, hogy a glükózamin -szulfát -kiegészítők segítenek ellensúlyozni ezt a hatást!

A kutatók úgy vélik, hogy a glükózamin -kiegészítők szedése növelheti a porcokat és az ízületeket körülvevő folyadékot, vagy segít megelőzni ezen anyagok lebomlását, vagy mindkettőt.

Egy adag: 1 csipetnyi
Javasolt felhasználás: Hűvös és száraz helyen tárolandó!

Biztonsági információk:
FIGYELEM: Ne lépje túl a megadott adagot. Ha terhes, szoptat, vényköteles gyógyszert szed, mindenképpen kérje ki a kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt szedne. Ha mellékhatások jelentkeznek, hagyja abba a használatot és forduljon háziorvoshoz. Gyerekektől elzárva tartandó! Ne használja, ha a csomagolás sérült. Az étrend-kiegészítőket NEM szabad a kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód helyettesítésére használni.

Allergén figyelmeztetés: Tejet, tojást, búzát és szóját tartalmazó termékeket feldolgozó üzemben készült.

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top