Kérdése van? info@metime24.hu

Haya Labs – Biotin Maximum Strength 10 000 mcg. / 100 Tabs

2 975 Ft

A HAYA LABS Biotin Maximum Strength 10 000 mcg. / 100 Tabs – fontos a haj, a bőr és a körmök egészségéért, szükséges a zsírsavak szintéziséhez, fontos tápanyag a szénhidrát-anyagcseréhez.

Készleten

Cikkszám: 047469053963 Kategóriák: , , ,

Leírás

A Haya Labs Biotin Maximum Strength – fontos termék az egészségi állapotához!

Előnyök:

  • Fontos a haj, a bőr és a körmök egészsége szempontjából
  • Szükséges a zsírsavak szintéziséhez
  • Segít az étel energiává alakításába
  • Hozzájárul a reproduktív szervek és a verejtékmirigyek egészségéhez
  • Fontos tápanyag a szénhidrát-anyagcseréhez
  • Támogatja az idegrendszert
  • Részt vesz az aminosavak fehérjékké történő átalakításában
  • Elősegíti a sejtek normális növekedését

A B-vitamin csoport része, bár nem vitamin. Ez egy koenzim, amely vitaminokkal kombinálva hat. A nevét a görög “bios” szóból kapta, ami “élet” -et jelent, és 1936-ban izolálták először.
Szükséges a zsírok, szénhidrátok és fehérjék anyagcseréjéhez.

Szükséges a zsírsavak szintéziséhez

Koenzimként sok folyamatban vesz részt, és a test minden sejtje hasznosítja. A biotin részt vesz az energia-anyagcserében, és nagy szerepet játszik a glükóz felhasználásában. Elengedhetetlen a sejtek növekedéséhez és replikációjához, és lehetővé teszi a keratin (a hajban és a körmökben található fő fehérje) kémiai szerkezetének kialakulását és fenntartását.

A biotin vízoldható, a felesleg ürül a vizelettel.
A biotin különféle ételekben található meg, beleértve a májat, a karfiolt, a lazacot, a sárgarépát, a banánt, a szójalisztet, a gabonaféléket és az élesztőt. Az ételek biotin-tartalma főzéssel és tartósítással csökken. Mivel a rohanó világunkban egyre kevesebb lehetőségünk van arra, hogy friss (nem fagyasztott) alapanyagból készült, és az elkészítés után azonnal táplálkozzunk, így a tárolás és szállítás során csökkenő biológiai értékű tápanyagok, vagy a szervezet számára elengedhetetlen egyéb hatóanyagokat pótoljuk. Szerencsére a biotin és más koenzim-félék pótlása hatékonyan és könnyen megoldható, hiszen a táplálékkiegészítők széles köre áll a rendelkezésünkre.

Ez a termék kiváló választás, hiszen több, mint három havi adagot tartalmaz egy flakon. A fő hatóanyag pedig két nagy területet igényét is lefedi, hiszen a szépségápolási és a sport táplálékkiegészítői jelentősége is kimagasló.

Ha életmód vagy egészségügyi diétát tartasz, vagy csak fontos számodra a hajad, bőröd sejt szintű támogatása, nem is kérdés, hogy erre a hatóanyagra van szükséged!

Egy adag: 1 tabletta
Javasolt felhasználás: 1 adag naponta étkezés közben
Csomag tartalma: 100 adag

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top