Kérdése van? info@metime24.hu

Haya Labs – 100% All Natural Whey Protein ISO 454 g.

5 490 Ft

Organikus tejsavó fehérje izolátum tiszta kakóbabbal, vaníliával vagy sztéviával ízesítve.

Kategóriák: ,

Leírás

HAYA LABS 100% All Natural Whey Protein / nem ízesített tejsavófehérje izolátum , amely csak organikus kakaót tartalmaz.

Előnyök:

100% savófehérje
aszpartám és más mesterséges édesítőszer mentes
segít az izomtömeg növelésében
segíti az izomnövekedést
gyorsan felszívódik

A tejsavófehérje rendkívül előnyös fehérjeforrás, amely felbecsülhetetlen értékű aminosavakat biztosít a szervezetnek, ezáltal felgyorsítja az izmok regenerálódását és ösztönzi az izomnövekedést. Gyorsan és könnyen felszívódik, ezzel aktívan részt vesz az edzés utáni regenerációban.

HAYA LABS 100% All Natural Whey Protein / Organic Cacao segít a napi fehérje bevitel biztosításában, mesterséges édesítő- vagy ízesítőszerektől mentes. Minimális mennyiségű szénhidrátot és zsírt tartalmaz.

Egy adag: 32 g (1 adagolókanál)
Ajánlott alkalmazás: naponta 1 adag, lehetőleg edzés után.
Csomag tartalma: 14 adag

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top