Kérdése van? info@metime24.hu

EverBuild Nutrition – LEUCINE 5000 ™

6 039 Ft

A Everbuild Leucine 5000 a legelőnyösebb aminosav klinikailag tesztelt dózisát kínálja az izomépítés és megtartás tekintetében.

Elfogyott

Cikkszám: 034659089918 Kategóriák: ,

Leírás

Az L-leucin a három elágazó láncú aminosav (BCAA) egyike. A sporttudósok és a sportolók a legértékesebbnek tartják, ha a fizikai erőnöveléséről vagy izomregenerációról beszélünk. Ennek oka, hogy az aminosavak között a legmagasabb anabolikus és antikatabolikus tulajdonságokkal rendelkezik. A Everbuild Leucine megóvja az izomszövetet, és stimulálja a fehérje szintézisét a szervezetben. Ez az extra formula segíti minden katabolikus pillanatodat, kora reggel, pihenés közben, vagy akár közvetlenül az edzés után.

Kérdezd meg bármelyik profi sportolót, hogy mi a titka, és a válaszuk ez lesz – “Perzisztencia (tartós állapotfenttartás) és tökéletesség”. Tökéletesítsd magad az izomépítés és a tiszta aminosav beépítés révén!

A termék egy dózisa az optimális fehérjeszintézishez szükséges adag, úgyhogy azt javasoljuk, hogy használd edzés elött közben vagy után.

Csomag súlya: 200g

Csomag tartalma: 40 adag

Egy adag: 1 mérőkanál

Javasolt használat: naponta 1- 3 adag. Edzésnapon, azt javasoljuk, hogy egy adag edzés elött, a másik pedig az edzés után.

 

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top