Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

EverBuild Nutrition – L-CARNITINE TARTRATE 1000 ™ 100%-os gyógyszerészeti tisztaságú

7 579 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 034659090082 Kategóriák: ,

Leírás

Előnyök:

  • támogatja a zsírégetést
  • segíti az anyagcserét
  • a zsírt az izomsejtekbe szállítja, ahol lebontásra kerül
  • tonizálja az izmokat
  • növeli az állóképességet
  • oxigénnel látja el az izomszöveteket
  • 100%-os, gyógyszerészeti tisztaságú termék

Valószínűleg te is sokat hallottál már az L-karnitinről. Ez egy népszerű aminosav, amely számos testfunkcióban vesz részt. A legismertebb a zsírégető tulajdonsága. Az Everbuild L-Carnitine Tartrate 1000 legfontosabb funkciója az, hogy a zsírsavakat az izomsejtekben lévő mitokondriumokba szállítsa, ahol energiaforrásként hasznosulnak. Ami különösen fontos, hogy az ezen reakcióból származó salakanyagokat is segít kiüríteni a szervezetből. Ez teszi az Everbuild L-Carnitine Tartrate 1000-t ilyen nélkülözhetetlen termékké.

Az L-karnitin-tartarát az egyik legelterjedtebb zsírégető formula, éppen a gyors felszívódási sebessége miatt. Az extra gyors felszívódás teszi lehetővé, hogy azonnal aktívvá váljon. Anaerob jellegű edzésnél az Everbuild L-Carnitine Tartrate 1000 segít, hogy kitartóbb légy, és jelentősen csökkenti az izomfáradást.

Az Everbuild család  minden terméke gyógyszerészeti tisztaságú és minőségű! Rendeld meg a legtisztább termékeket a piacon, és élvezd egyedülálló előnyeiket!

Egy adag: 3 g

Ajánlott felhasználás: 1 adag 20-30 perccel az edzés előtt, pihenőnapokon fogyassz 1 adagot naponta 1 órával étkezés előtt

Csomag tartalma: 200 adag

Ajánlások:

Ne lépd túl a napi ajánlott adagot!

Nem helyettesíti a változatos étrendet!

25 ° C alatti hőmérsékleten, hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tartandó.

 

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top