Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

EverBuild Nutrition GLUTAMINE 5000™ – 500g / 200g 100%-os gyógyszerészeti tisztaságú

Az Everbuild Glutamine 5000 a legtisztább L-glutamin aminosavat biztosítja a szervezeted számára. Ez a leggyakoribb aminosav a vérplazmában, amely a szervezet aminosav készletének több mint 60%-ában megfigyelhető.

Leírás

Előnyök
  • jelentős anabolikus funkció
  • segíti a fehérjeszintézist
  • csökkenti a kortizol szintet
  • növeli a növekedési hormon szekréciót
  • segíti a glikogén tárolását
  • stimulálja az immunrendszert
  • felgyorsítja a BCAA beépülését
  • segíti a különböző tápanyagok beépülését

A Everbuild Glutamine 5000 100%-os gyógyszerészeti tisztaságú L-glutamint tartalmaz. Maga az L-glutamin a leggyakrabban fellelhető aminosav az emberi szervezetben. Az aminosavak legfeljebb 60%-ban tiszta formájukban glutaminból állnak. A vér aminosav készletének körülbelül 20%-át szintén a glutamin teszi ki.

A glutamin hatása:

A Everbuild Glutamine 5000 glutamin felgyorsítja a fehérjeszintézist és megvédi az izmokat a roncsolódástól. Mindezek mellett a növekedési hormon egyik fő összetevője, felgyorsítja annak szintézisét is. Ez az aminosav rendkívül fontos szerepet játszik a fáradtság elleni küzdelemben és a fizikai aktivitás során az igénybe vett       izomrostok regenerálásában.

A Everbuild Glutamine 5000 elengedhetetlen szövetséges az edzések során, hogy elérd azt a formát, ami segít önmagad jobb verziójává válni!

Ebben a termékben KQ (Kyowa Quality) glutamint használtunk. A Kyowa Quality (KQ) az ultratiszta aminosavak és rokon vegyületek kimagasló választékából áll, amelyet kizárólag a Kyowa Hakko BIO Co. LTD. gyátrt. A garancia biztosítéka, ami világszerte vezető pozícióba sorolja, a több mint 60 éves tapasztalat és a szigorú minőségbiztosítás.

Az évek során kifejlesztett innovatív fermentációs technológiájával a Kyowa® megbízható úttörővé vált az egészségügy területén.

ELSŐ A MINŐSÉG !

A KQ kizárólag tiszta termékeket kínál, a Kyowa® tapasztalat 60 év tapasztalatra építve.

Az Everbuild sorozat minden terméke gyógyszerészeti tisztaságú és minőségi! Rendeld meg a legtisztább terméket a piacon, és élvezd az egyedülálló előnyeit!

Egy adag: 5 g

Ajánlott felhasználás: 1 adag az edzés napszakában, és egy alvás előtt, pihenőnapokon egy adag az alvás előtt

Csomag tartalma: 100 adag

 

Szerezd meg az Everbuild Glutamine 5000-et, és kezdje el a munkát a kívánt formád eléréséért!

Ajánlások:

Ne lépd túl a napi ajánlott adagot!

Nem helyettesíti a változatos étrendet!

25 ° C alatti hőmérsékleten, hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tartandó.

 

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top